Zo kun je je huis energiezuinig ventileren (ook in de winter)

© ronstik

Zo kun je je huis energiezuinig ventileren (ook in de winter)

Energiezuinigheid

Geplaatst: 14 februari 2023 - 18:31

Aangepast: 22 februari 2023 - 12:01

Redactie

Wanneer je je huis verwarmt wil de warme lucht natuurlijk binnen houden, met dichte deuren, ramen en isolatie. De lucht wil je ook gezond houden, door te ventileren. Met deze tips houd je je leefruimte gezond met schone lucht, zonder dat je onnodig energie verbruikt door te stoken voor de buitenlucht.

Je gaat niet stoken met de ramen en deuren open, maar zo nu en dan de verwarming uit zetten om de woning te luchten is een gezonde gewoonte. Zo houd je de luchtkwaliteit binnenshuis op peil. Door dat ventileren slim aan te pakken kan dat best energiezuinig.

Bovendien, met onze slimme tips kun je de luchtkwaliteit zo hoog mogelijk houden waardoor ventileren minder vaak nodig is. Deze tips leggen we je uit onderstaande video.

Watch on YouTube

Wil je meer video's zien, abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000