Artikelen van Remmelt Mastebroek

Uitzetlijst

Soorten koortsthermometers: zo kies je de beste

Een hand tegen je voorhoofd houden is een goed begin als je denkt dat je koorts hebt, maar meten is weten. Met een lichaamsthermometer kun je tot op 0,1 graad nauwkeurig je temperatuur meten. Ga je een thermometer kopen, dan is het handig om je eerst te oriënteren, zodat je de beste koortsthermometer voor jouw situatie kunt aanschaffen. De prijzen voor een elektrische thermometer lopen uiteen van vijf tot wel honderd euro, afhankelijk van de gebruikte techniek. Als je bijna nooit een thermometer gebruikt kun je misschien volstaan met een simpel model zonder snufjes. Heb je jonge kinderen, dan kan het nuttig zijn om te investeren in een goede contactloze of zelfs een speenthermometer. Met de informatie in dit artikel kun je de beste thermometer voor jouw specifieke situatie kiezen.

8 oktober 2019 - 16:59

Remmelt Mastebroek

Scheren & ontharen

Je scheerapparaat onderhouden, zo doe je dat

Elektrisch scheren biedt allerlei voordelen, maar helaas moet je wel met enige regelmaat je scheerapparaat schoonmaken. De mesjes van het scheerblad of de scheerkop blijven zo langer intact. Bovendien zorgt het voor meer hygiëne. Het dagelijkse onderhoud kost gelukkig nauwelijks moeite, want je spoelt het scheerhoofd van de meeste modellen probleemloos af onder de kraan. Hiermee verwijder je het merendeel van de achtergebleven haren en vuilresten. Af en toe ontkom je niet aan een grondige schoonmaakbeurt. Voor dit doeleinde leveren veel fabrikanten een klein borsteltje mee. Heb je een hekel aan een scheerapparaat reinigen, dan kun je deze taak ook aan een automatisch reinigingsstation uitbesteden. Lees in dit artikel hoe je een scheerapparaat optimaal onderhoudt.

8 oktober 2019 - 16:32

Remmelt Mastebroek

Scheren & ontharen

Het beste scheerapparaat voor een gevoelige huid

Welk scheerapparaat je het beste kunt kiezen, hangt onder meer af van je huidtype. Iemand met een zachte gevoelige huid heeft tijdens het scheren een hoger risico op irritaties, jeuk, uitslag, rode vlekken en zelfs kleine wondjes. Zeker wanneer je ’s ochtends vroeg de deur uit moet, komen huidirritaties altijd ongelegen. Een verzorgingsproduct waarmee je nat kunt scheren ervaren de meeste mannen als een pijnvrij scheerapparaat. Gevoelige huid heeft dan namelijk minder te lijden, aangezien warm water en scheergel de baardhaartjes zachter maken. Wil je een nieuw scheerapparaat kopen, dan heb je keuze tussen een exemplaar met een roterende scheerkop of een vibrerend scheerblad. Wat is de beste keuze voor een gevoelige huid?

8 oktober 2019 - 16:32

Remmelt Mastebroek

Meer artikelen tonen

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000