© CIDimport

Tower Defense was zelden zo leuk

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 23 maart 2012 - 07:59

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Robin Smit

Als je een mooi koninkrijk in je bezit hebt, wil je dat natuurlijk graag zo houden. In de tower defense game Kingdom Rush is het jouw taak om te zorgen de hordes trollen, goblins en andere wezens buiten de deur te houden.

Kingdom Rush is een tower defense game die je kan spelen in een campaign modus. Het leuke hieraan is dat je, naarmate het spel vordert, steeds nieuwe vijanden, levels en verdedigingsmogelijkheden tegenkomt. Hierdoor zal de ene ronde Kingdom Rush nooit op de andere lijken.

Binnen de game is er de mogelijkheid om sterren te verdienen met de prestaties die je levert in de verschillende levels. Deze sterren kunnen worden gebruikt om upgrades te kopen voor jouw eenheden, zodat je je nog beter kunt verweren tegen de indringers. De vele mogelijkheden maken dat Kingdom Rush een game is die zeker voor het genre een bijzonder goede diepgang heeft. Dit wordt gecombineerd met een leuke grafische stijl en een spannende gameplay.

Kortom

Kingdom Rush is een tower defense game die de lat een stuk hoger legt in het genre door gameplay met veel diepgang te bieden. De grafische stijl die gebruikt is spreekt erg aan en door de variërende levels weet Kingdom Rush te blijven boeien.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000