Boek+online cursus: Word, Excel en PowerPoint

© PXimport

Boek+online cursus: Word, Excel en PowerPoint

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 30 augustus 2019 - 09:55

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Mark Gamble

De mogelijkheden binnen Microsoft Office zijn eindeloos, maar veel gebruikers komen niet verder dan iets in vet, cursief of onderstreept te zetten. Onze experts gaan je alles leren over Word, Excel en PowerPoint met onze nieuwe Tech Academy-cursus.

Onze nieuwe cursus Word, Excel en PowerPoint is geschikt voor iedereen die meer uit deze pakketten wil halen. Nu voor een speciale introductieprijs van € 34,95, inclusief 180 pagina's tellend boek en onbeperkt toegang tot de online trainingsomgeving.

© PXimport

Voor wie?

Ons cursusboek Word, Excel en PowerPoint is geschikt voor iedereen die met deze software werkt, wil gaan werken of moet werken (bijvoorbeeld voor school of op kantoor). We beginnen bij de basis, maar als je die al kent, kun je eenvoudig met een van de geavanceerdere onderwerpen beginnen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je essentiële zaken mist.

Wat leer je in deze cursus?

We leggen de basisbeginselen uit van Word, Excel en PowerPoint. Als je die onder de knie hebt, gaan we geleidelijk aan wat meer de diepte in. Zo leer je hoe je in Word eigen templates maakt, geavanceerde berekeningen in Excel uitvoert en hoe je de mooiste interactieve presentaties in PowerPoint samenstelt. In de online cursus vind je gratis handige voorbeeldbestanden die je direct kunt gebruiken. En met de oefenvragen in de online cursus kun je jezelf testen op de geleerde materie. Wil je ook kunnen zien hoe bepaalde functies in Word, Excel of PowerPoint in de praktijk werken? Dan heb je de keuze uit een ruime selectie video’s als onderdeel van de online cursus.

Bestel nu met extra korting

Het cursusboek Word, Excel en PowerPoint + online training is nu voor een speciale pre-order-korting aan te schaffen: voor € 34,95* heb je direct toegang tot de online cursus, en ontvang je een 180 pagina's tellend cursusboek, zodat je alles ook nog eens rustig kunt nalezen.

Bestel nu het 180 pagina's boek + online cursus Word, Excel en PowerPoint (€ 34,95)

* Inclusief verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Voor verzending naar België rekenen we € 4,- verzendkosten.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000