Het snelle woordspelletje

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 17 juli 2012 - 10:36

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

Woordspelletjes lijken helemaal terug te zijn van weggeweest. Het begon met het immens populaire Wordfeud, dat Scrabble nieuw leven inblies. De inspiratie lijkt echter nog lang niet op bij ontwikkelaars, want met Hooked on Words kan je de traditionele woordzoeker volledig opnieuw ontdekken.

Hooked on Words is een interactieve woordzoeker waarbij je als gebruiker de opdracht krijgt om zoveel mogelijk woorden te zoeken. Het gaat hierbij niet om vaste woorden. Zolang het woord maar voorkomt in het Engels woordenboek is het goed. Je mag hierbij de woorden horizontaal, verticaal, diagonaal, zigzaggend, of achterstevoren selecteren. Hoe langer het woord dat je maakt, hoe meer punten je krijgt. Om de game niet te eentonig te houden bevat Hooked on Words verschillende modi. Hiermee kan je de game op vier verschillende manieren spelen. Alhoewel het soms even zoeken is doordat je alleen Engelse woorden mag maken, is Hooked on Words een leuke en verslavende game die net even wat sneller is dan we gewend zijn van de verschillende woordspelletjes in de AppStore. Kortom Hooked on Words is een snelle en verslavende woordzoeker waarin je zo veel mogelijk worden moet zien te vinden. De game is alleen in het Engels beschikbaar en daardoor niet altijd even gemakkelijk te spelen, maar daardoor niet minder leuk.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000