Fotocollages maken op een hele fraaie manier

© CIDimport

Fotocollages maken op een hele fraaie manier

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 19 maart 2012 - 12:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

In de App Store staan zo'n half miljoen apps. Het lijkt soms wel of de helft hiervan bestaat uit fotografie-gerelateerde apps. Voornamelijk de apps die je foto een vintage uiterlijk geven zijn populair, en apps om een collage met meerdere foto's te maken verschijnen ook steeds vaker. Soms zitten er pareltjes tussen. Fuzel is er zo een.

In Fuzel maak je eenvoudig de mooiste fotocollages. Bij het maken van een collage kun je kiezen voor een standaard passe-partout, maar je kunt ook zelf aan de slag om een creatieve layout te maken. Tevens kun je het passe-partout van een kleurtje voorzien en het is mogelijk om de dikte van de randen aan te passen.

Bij het vullen van de collages kun je gebruik maken van foto's uit je camerarol, of je kunt direct een foto maken. Uiteraard ontbreken ook de populaire kleuren-filters niet en je creatie delen op de bekende sociale netwerken is zo gedaan.

Kortom

Het idee om een collage te maken van je foto's is zeker niet uniek, maar de strakke vormgeving, eenvoudige bediening en uitgebreide mogelijkheden zorgen ervoor dat Fuzel erg prettig werkt. Een topper!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000