Dat een panda lanceren met een kanon zo leuk kon zijn

© CIDimport

Dat een panda lanceren met een kanon zo leuk kon zijn

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 2 september 2011 - 09:51

Aangepast: 16 november 2022 - 09:24

Redactie

Het zal nog even duren voordat we het werkelijk weten, maar wij voorspellen dat Land-a-Panda net zo'n knaller wordt als Cut the Rope, Fruit Ninja en Angry Birds.

Land-a-Panda is in principe een schaamteloze uitbuiting van ideeën gebaseerd op de gameplay uit de oude Donkey Kong Country-games. Door een verscheidenheid aan kannonen te gebruiken (waarmee je jouw figuurtje kunt afschieten) moet je de schattige panda genaamd Yang Guang naar zijn geliefde Tian Tian zien te krijgen. In ieder level heb je de mogelijkheid om drie moeilijk te bereiken munten te verzamelen en het spel wordt steeds moeilijker naarmate je vordert door de toevoeging van meerdere typen kannonen of gevaren als vijanden of scherpe pinnen.

Grafisch erg mooi

Het spel voor de iPhone en iPad ziet er geweldig uit. Grafisch heeft het zo'n schattig uiterlijk meegekregen dat het even tranen in onze ogen bracht. Zeker als je het spel in actie ziet, zorgt het Retina display voor prachtige beelden.

Kortom

Land-a-Panda voegt daarnaast consequent nieuwe interessante elementen en obstakels toe aan de toch al uitdagende en gevarieerde gameplay. We werden telkens verrast door de continue toevoeging van elementen, die ervoor zorgden dat we genoodzaakt waren om een bepaald level op een heel andere manier aan te pakken dan het level ervoor. En dat terwijl dit letterlijk een spel is waarin je enkel en alleen een panda moet lanceren met een kanon.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000