© PXimport

CES 2015: Alles wat je moet weten

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 5 januari 2015 - 13:00

Aangepast: 24 november 2022 - 11:11

Redactie Computer!Totaal

De redactie van Computer!Totaal is in Las Vegas, Nevada voor de Consumer Electronics Show (CES), de grootste technologiebeurs ter wereld. Hieronder vind je alle nieuwe aankondigingen van de grote merken en de belevenissen van de redactie in Vegas.

We houden je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van technologie die gepresenteerd worden tijdens CES. Dit artikel wordt steeds aangevuld. Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor updates, foto's en meer.

Bericht door Computer!Totaal.

Hands-on Arlo - Netgear legt basis voor connected home platform

Netgear, je weet wel, de fabrikant die routers en andere netwerk-spulletjes maakt, heeft op de CES-beurs zijn eerste stappen in de markt van de zogenoemde 'connected home' gezet. Netgear liep mij in een hotelkamer te Las Vegas door de mogelijkheden van dit nieuwe Arlo-platform.

© PXimport

Bekijk hier het volledige bericht, én natuurlijk de foto's.

Creatief op CES: 5 nieuwe innovaties

De CES-beurs is de speeltuin waar allerlei inventieve apparaten worden getoond. Van robots tot extreem scherpe beeldschermen en virtual reality. Nuttig of niet, het laat zien wat er nu al mogelijk is.

© PXimport

Bekijk hier het volledige bericht, én natuurlijk de foto's.

Hands-on: het gezondheids-horloge Activité Pop

Withings introduceerde onlangs de stijlvolle (maar dure) Activité smartwatch. Met de Activité Pop komt de Franse fabrikant nu met een smartwatch van slechts 150 dollar, die er modern en degelijk uitziet. In Las Vegas kon ik al even met dit gezondheids-horloge aan de slag.

© PXimport

Lees hier de hele hands-on van de Activité Pop.

Hands-on: de gebogen LG G Flex 2

LG kwam vorig jaar met de opvallende G Flex op de proppen. 'Opvallend' omdat het scherm gebogen was, en dat hadden we in Nederland niet eerder gezien. Erg goed was de telefoon zeker niet, dus ik was er deze week als de kippen bij om zijn opvolger - de G Flex 2 - in Las Vegas onder handen te nemen.

© PXimport

Lees hier de volledige hands-on vanaf de beursvloer in Las Vegas.

Een superdunne televisie van Sony

4,7 millimeter op het dunste punt. Dat is hoe dun het nieuwe televisietoestel is dat Sony aankondigde op de technologiebeurs CES. Ter vergelijking: de meeste high-end smartphones zijn tussen de 6 en 9 millimeter dik.

© PXimport

Lees hier meer over Sony's aankondigingen.

Samsung: nog meer HD dan Ultra HD

Hoewel Ultra HD pas het afgelopen jaar een echte doorbraak kende, kijkt Samsung alweer vooruit. Op de techbeurs CES in Las Vegas presenteerde het bedrijf een manier voor nog meer kijkplezier: SUHD.

© PXimport

Bekijk hier wat Samsung nog meer van plan is.

Twee nieuwe Chromebooks van Acer

Op de vooravond van de CES-beurs in Las Vegas heeft Acer laten zien welke nieuwe producten ze binnenkort in Nederland uitbrengen. Niet alleen kregen we laptops (en Chromebooks) kort in handen, ook werden twee smartphones, een mediaspeler en een beamer getoond.

© PXimport

Lees hier over de andere plannen van Acer.

Bericht door Computer!Totaal.

Panasonic werkt samen met Firefox OS

Panasonic gaat een samenwerking aan met Mozilla, de makers van Firefox OS, om de nieuwe televisies van het bedrijf te voorzien van een volledig nieuw besturingssysteem.

© PXimport

Bekijk hier wat Panasonic nog meer aankondigde.

De gebogen smartphone van LG

Het gemak van een gebogen telefoontoestel zoals we vroeger hadden, gecombineerd met de nieuwste techologie. Dat is de LG G Flex 2, de smartphone die het Zuid-Koreaanse bedrijf aankondigde op de Customer Electronics Show in Las Vegas.

© PXimport

Lees hier wat LG nog meer aankondigde.

Lees ook onze eerste indruk in de hands-on.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000