Video: waar moet een goed deurslot aan voldoen?

© PXimport

Video: waar moet een goed deurslot aan voldoen?

Alarmsystemen

Geplaatst: 30 november 2022 - 08:55

Aangepast: 30 november 2022 - 12:30

Redactie

We hoeven je het nu van een slot op de voordeur niet uit te leggen. Wat echter bepaalt of een slot veilig is hangt van meerdere factoren af. In deze video leggen we je uit waar je op moet letten bij je deurslot.

Een veilig deurslot hangt van meerdere factoren af. Bijvoorbeeld de kwaliteit van het slot zelf, dat gewaarborgd wordt met een keurmerk. Ook moet deze natuurlijk correct zijn geplaatst en is het zaak om goed bij te houden wie een sleutel heeft.

Slim deurslot

Ook zijn er slimme sloten. Een slim deurslot vervangt je gewone deurslot of kan in sommige gevallen zelfs op je bestaande deurslot geplaatst worden. Na een koppeling met je wifi kun je de het slot met een app benaderen. Via de app kun je zelf toegang regelen, bijvoorbeeld met een cijfercode of zelfs een vingerafdrukscanner. Ook beheer je wie er toegang heeft, al dan niet tijdelijk. Handig bijvoorbeeld als je de kattenoppas drie weken toegang tot je huis wilt geven tijdens je vakantie.

 

In deze video leggen we je alles uit over waar een veilig deurslot aan moet voldoen. Hiervoor laten we Marcelino Levering aan het woord komen. Marcel is adviseur Politiekeurmerk Wonen CCV.

Watch on YouTube

Wil je meer video's zien, abonneer je dan op het YouTube-kanaal van ID.nl.

0

Powered by

logo
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000