Favoriete wifi-plekken in huis

© PXimport

Favoriete wifi-plekken in huis

Over ons

Geplaatst: 1 september 2020 - 08:27

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Partnerredactie

Bivakkeer je graag in de tuin of hobby je geregeld op een afgelegen zolderkamer? Of heb je ergens op de bovenverdieping onlangs een thuiskantoor ingericht? Een zwakke wifi-verbinding mag op je favoriete plekjes in huis nooit een belemmering zijn. En dat hoeft gelukkig ook helemaal niet, want dankzij gebruiksvriendelijke netwerkapparatuur van devolo – zoals de devolo Magic 2 WiFi next – realiseer je overal in en rondom je huis een krachtig wifi-signaal.

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Klantnaam.

Internet op de bovenverdieping

In veel huizen is het wifi-signaal op de bovenverdieping ondermaats. De modemroutercombinatie afkomstig van de internetprovider levert een te zwak signaal om alle uithoeken van de woning te voeden met wifi. Vervelend, want wie weet vind je het fijn om vanuit bad een Netflix-serie te streamen of ben je geregeld boven aan het werk.

© PXimport

Of misschien wil je op een hobbykamer een online instructievideo raadplegen of op zolder een multiplayergame tegen vrienden spelen. Kortom, een dekkend draadloos netwerk is op de bovenverdieping geen overbodige luxe. Met behulp van het laagdrempelige netwerkproduct devolo Magic 2 WiFi next krijg je dat gemakkelijk voor elkaar.

Krachtige mesh-technologie

Nu er in een gemiddeld huishouden een groot beroep wordt gedaan op de beschikbare bandbreedte, is het noodzakelijk om vertragingen te voorkomen. De Magic 2 WiFi next-serie maakt hiervoor gebruik van MU-MIMO. Deze techniek is zo ontworpen dat de router tegelijk met meerdere apparaten kan communiceren. Dat vermindert filevorming voor de router, waardoor er veel sneller gewerkt kan worden. De grote kracht van de Magic 2 WiFi serie is de mesh-technologie, die ervoor zorgt dat er op elke plek in huis een stabiel draadloos netwerk is. De mesh-functie van de next beschikt daarnaast over het zogenoemde access point steering. Deze functie maakt automatisch verbinding met de krachtigste wifi-hotspot in de buurt, zodat de smartphone, tablet en andere apparaten optimaal verbonden blijven, zelfs als de gebruiker zich door het huis verplaatst.

© PXimport

Nieuw: devolo Magic 2 WiFi next

De nieuwe generatie is nu beschikbaar met de Magic 2 WiFi NEXT. Om een Magic netwerk voor de eerste keer aan te sluiten, is de devolo Magic 2 WiFi next Starter kit beschikbaar voor €199,90. De devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit bevat drie adapters om grotere woonoppervlakten te voorzien en kost €299,90. Om een bestaand Magic netwerk uit te breiden, is de Magic 2 WiFi next adapter ook individueel beschikbaar voor €129,90. devolo geeft drie jaar fabrieksgarantie op alle producten.

Meer informatie: www.devolo.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000