Computer Idee digitaal lezen: het kan nog steeds!

Computer Idee digitaal lezen: het kan nog steeds!

Geplaatst: 9 september 2022 - 10:22

Aangepast: 22 november 2022 - 09:09

Redactie ID.nl

Eind vorige week is de website van Computer Idee opgegaan in ID.nl. En zoals dat helaas wel vaker gebeurt, verloopt zo'n verhuizing niet helemaal zonder kleerscheuren. We werken momenteel met man en macht om alles recht te trekken, zodat iedereen weer bij z'n spulletjes kan!

Je bent automatisch doorgestuurd naar ID.nl. Dat is even wennen. Dat snappen wij als redactie volkomen. Computer Idee informeert al sinds het einde van het vorige millennium lezers en bezoekers met praktische informatie over de computer. Dat blijven we sowieso onveranderd doen in het tijdschrift, dat als vanouds tweewekelijks bij je op de mat valt.

Op de site omarmen we alle tech die óók buiten het traditionele computerdomein valt. Op deze pagina leggen we uit waarom deze stap is gezet. Daarom is besloten om het woordje 'computer' te laten vallen voor ons nieuwe online platform. Uiteraard blijven we óók gewoon over de oude vertrouwde onderwerpen schrijven.


Digitaal lezen?

Wil je Computer Idee digitaal lezen, dan kan dat gelukkig nog altijd via de app Reshift Kiosk op een smartphone of tablet (Android en iOS). Na het aanmaken van een account kun je je abonnement claimen en de digitale edities weer als vanouds inzien. Je kunt Computer Idee ook online met de webbrowser lezen via deze website. Inloggen kan met dezelfde gegevens als in de app.

Update 15-9: Het is inmiddels ook weer mogelijk om de digitale edities van Computer Idee te downloaden, zodat je ze offline op de telefoon, tablet of computer kunt lezen. Ga daarvoor naar https://kiosk.id.nl en log in met je persoonlijke gegevens.

Computer Idee digitaal lezen: het kan nog steeds!-22373467

Druk op het derde pictogram van rechts (met het pijltje naar beneden) om een editie naar keuze te downloaden.

Mocht je verder nog vragen hebben, laat dat dan vooral in de reacties hieronder weten.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten