Nieuwste editie

In dit nummer

Welke apps en slimme tools kun je gebruiken om je energieverbruik inzichtelijk te maken én te beperken? Is een dynamisch energiecontract te overwegen, en hoe weet je van uur tot uur wat je betaalt? Aan de vooravond van het stookseizoen lees je er alles over in Computer Idee. En ben je helemaal klaar met die logge pc? We bespreken de voornaamste aandachtspunten bij aanschaf van een desktopvervanger. Ook komen uiteenlopende manieren om veilig in te loggen aan bod, met extra aandacht voor de veelzijdige gratis wachtwoordmanager KeePassXC. En met de hulp van AI kun je een fotocollectie een fijne opfrisbeurt geven. Wij laten zien hoe je te werk gaat, zodat je oude foto’s er weer als nieuw uitzien. Computer Idee 22 is vanaf 26 september verkrijgbaar.

Lees deze editie digitaal

Zo werkt digitaal lezen

  1. Om Computer idee digitaal te lezen, kun je een gratis account aanmaken op kiosk.id.nl/login.
  2. Klik daar op de link Geen account, registreer hier. Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een bevestigingsmail met instructies en koppel je je bestaande account (abonneenummer en postcode) aan het nieuwe account.
  3. Vanaf nu kun je Computer Idee zowel via de app als de website van de Kiosk digitaal lezen.

Zoek je downloads die horen bij oudere edities? Deze zijn te vinden op:

ID.nl/downloads

Stel een vraag

Selecteer hieronder de juiste categorie voor je vraag of tip en wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord.

Bericht aan

Schrijf de redactie

Volg ons op

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000