Nieuwste editie

In dit nummer

Stop gerust je e-reader, bluetooth-speaker of tablet in je koffer. Met de juiste voorbereiding kun je vanaf elk vakantieadres je apparaten onbelemmerd gebruiken. In Computer Idee 13 geven we je praktische tips. En als je het gelukt hebt dat je vakantie viert in een omgeving waar het ’s nachts nog echt donker is, kun je heerlijk naar de sterren turen. Als je weet wáár je naar kijkt, is het nog veel leuker. We maken je wegwijs, zelfs als het bewolkt is. Powerbanks zijn ook superhandig als je niet op vakantie bent. Ze zijn er in vele soorten en maten, maar welke mobiele oplader sluit het best aan op jouw wensen? We laten alle ins en outs de revue passeren. En heb je nog ergens hardware liggen waarop je je bij Windows wilt aanmelden, maar waarvan je echt het wachtwoord niet meer weet? Dan is het een geruststellende gedachte dat er achterdeurtjes zijn! Dat en zoals altijd nog veel meer lees je in Computer Idee 13, verkrijgbaar vanaf 23 mei.

Lees deze editie digitaal

Zo werkt digitaal lezen

  1. Om Computer idee digitaal te lezen, kun je een gratis account aanmaken op kiosk.id.nl/login.
  2. Klik daar op de link Geen account, registreer hier. Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een bevestigingsmail met instructies en koppel je je bestaande account (abonneenummer en postcode) aan het nieuwe account.
  3. Vanaf nu kun je Computer Idee zowel via de app als de website van de Kiosk digitaal lezen.

Zoek je downloads die horen bij oudere edities? Deze zijn te vinden op:

ID.nl/downloads

Stel een vraag

Selecteer hieronder de juiste categorie voor je vraag of tip en wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord.

Bericht aan

Wat wil je kwijt?

Volg ons op

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000