Nieuwste editie

In dit nummer

Malware en hackers kunnen stiekem een netwerkverbinding opzetten met je pc en ongemerkt gegevens ophalen of instructies doorsturen. Maar hoe spoor je verdacht netwerkverkeer op en wat doe je als je er daadwerkelijk mee te maken krijgt? Je leest het in de nieuwste Computer Idee. Daarin ook alles over clouddiensten waar je terechtkunt voor gratis opslag. Soms loopt die opslagcapaciteit zelfs op tot 100 GB! En hoe houd je je applicaties, stuurprogramma’s en systeem-BIOS altijd up-to-date? Ook in dit nummer een overzicht van 23 coole gadgets. Van muziekkussen tot zelfroerende mok en meer maffe hebbedingetjes. Computer Idee 5 ligt vanaf 31 in de winkel!

Lees deze editie digitaal

Zo werkt digitaal lezen

  1. Om Computer idee digitaal te lezen, kun je een gratis account aanmaken op kiosk.id.nl/login.
  2. Klik daar op de link Geen account, registreer hier. Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een bevestigingsmail met instructies en koppel je je bestaande account (abonneenummer en postcode) aan het nieuwe account.
  3. Vanaf nu kun je Computer Idee zowel via de app als de website van de Kiosk digitaal lezen.

Zoek je downloads die horen bij oudere edities? Deze zijn te vinden op:

ID.nl/downloads

Stel een vraag

Selecteer hieronder de juiste categorie voor je vraag of tip en wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord.

Bericht aan

Wat wil je kwijt?

Volg ons op

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000