Nieuwste editie

In dit nummer

Welke programma's slagen er het best in om alle software op je pc altijd up-to-date te houden? Je leest het in onze Koopgids van software-updaters. Dankzij die handige hulpjes is voortaan al je software altijd actueel! Ook in Computer Idee 6 een onderzoek naar duurzame smartphones. Smartphonefabrikanten beweren dat hun nieuwe toestellen steeds duurzamer zijn. Wat merken we daarvan in de praktijk? En of je nou een feestje organiseert of je verzameling boeken wilt ordenen; met Microsoft Lists houd je lijstjes en overzichten eenvoudig bij. We besluiten met een handig overzicht van tools, technieken en diensten waarmee je gegevens veilig (en liefst gratis) via internet kunt delen. Computer Idee 6 is vanaf 13 februari verkrijgbaar.

Lees deze editie digitaal

Zo werkt digitaal lezen

  1. Om Computer idee digitaal te lezen, kun je een gratis account aanmaken op kiosk.id.nl/login.
  2. Klik daar op de link Geen account, registreer hier. Nadat je hebt geregistreerd, krijg je een bevestigingsmail met instructies en koppel je je bestaande account (abonneenummer en postcode) aan het nieuwe account.
  3. Vanaf nu kun je Computer Idee zowel via de app als de website van de Kiosk digitaal lezen.

Zoek je downloads die horen bij oudere edities? Deze zijn te vinden op:

ID.nl/downloads

Stel een vraag

Selecteer hieronder de juiste categorie voor je vraag of tip en wij zorgen ervoor dat je vraag wordt beantwoord.

Bericht aan

Schrijf de redactie

Volg ons op

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000