Tablet-only krant wordt geïntroduceerd op speciaal evenement

href="http://macworld.nl/a/33730685/tablet-only-krant-gaat-99-cent-per-week-kosten.html" target="_blank">The Daily</a>, de tablet-only krant van <a href="http://www.newscorp.com/" target="_blank">News Corp</a>, wordt op een special evenement geïntroduceerd door Rupert Murdoch, eigenaar van News Corp, en Steve Jobs. Het evenement wordt waarschijnlijk begin december 2010 georganiseerd. Dit meldt <a href="http://daringfireball.net/2010/11/the_daily_and_recurring_subscription_billing" target="_blank">John Gruber op het weblog Daring Fireball</a> op basis van bronnen binnen Apple. De blogger heeft het wat betreft geruchten in het verleden vaker bij het juiste eind gehad.

Een mogelijke datum voor het evenement die Gruber van zijn bron heeft gehoord is 9 december. John Gruber meldt op Daring Fireball zelf echter dat deze dag op donderdag valt en hierdoor geen logische dag is voor een Apple-evenement. Hij verwacht daarom dat dit slechts een datum is om de geruchtenstroom op gang te helpen. Het uiteindelijk evenement wordt volgens Gruber uitgesteld tot de dinsdag 14 december of woensdag 15 december 2010. Het is niet precies duidelijk hoe het evenement er uit gaat zien, maar Gruber verwacht dat Apple en News Corp voor het evenement groot zullen uitpakken om de nodige aandacht voor de krant de creëren.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000