De Duitse leverancier van mobiele telefoons HandyFlash laat in een href="http://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=de&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fhandyflash.de%2Fapple-iphone-5-b-88.html">eigen ontwerp</a> zien hoe de iPhone 5 er uit gaat zien. Het toestel is superdun, iets wat in het uiteindelijke design waarschijnlijk niet terug komt. HandyFlash geeft zelf al aan dat het voor Apple lastig wordt om de functionaliteiten van de iPhone 4 te verwerken in een toestel van deze dikte.

Door het dunne ontwerp is het niet langer mogelijk aan de zijkant van het toestel knoppen te verwerken. Daarom wordt volgens de begeleidende tekst van HandyFlash bij het concept de mogelijkheden van Multi-Touch verder uitgebreid. Zo zou het mogelijk zijn door met de vinger van de linkerbovenhoek naar de linkeronderkant van het scherm te gaan het volume van het toestel aan te passen.

Het toestel moet de prestaties van de iPhone 3G combineren met het design van de iPhone 4. Het concept berust natuurlijk niet op de werkelijkheid en geeft dus alleen aan hoe HandyFlash de iPhone 5 voor zich ziet.

Superdunne iPhone 5 ontworpen-15082296

© CIDimport

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000