Traditiegetrouw introduceert Apple elk jaar in juni of juli een nieuwe iPhone. Waarschijnlijk zal dat dit jaar niet het geval zal zijn. Volgens analist Peter Misek (van Jeffries & Co) gaat Apple in september de iPhone 4S lanceren.

Enkele weken geleden doken voor het eerst beelden op van deze zogeheten iPhone 4S, het artikel van MacWorld vind je hier.

Over de iPhone 4S is nog maar weinig bekend. Veel bronnen claimen dat de 4S in feite de iPhone 5 is, analist Misek denkt echter van niet. Volgens Peter Misek gaat Apple dit "tussen-model" in september introduceren. De iPhone 4S zal volgens hem geen enorme revolutie zijn, maar alleen een betere camera krijgen, HSPA+ ondersteunen en mogelijk een A5 dual-core processor krijgen. Volgens Misek is de 4S vooral een strategische zet van Apple. Veel abonnementen lopen af rond het eind van de zomer, zo kan een nieuwe iPhone voor veel mensen een uitkomst bieden.

Volgens de geruchten zal de iPhone 4S niet geschikt zijn voor het 4-G netwerk, dat wordt pas door de iPhone 5 ondersteunt. Logische stap van Apple? Wat denk jij?

Via TUAW.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000