Dit staat in het maartnummer van Computer!Totaal Magazine

Het maartnummer van Computer!Totaal staat in het teken van het einde van Windows XP. Je hebt namelijk drie opties: upgraden, vervangen of overstappen naar Linux of een ander besturingssyteem. Hoe dat in zijn werk gaat en wat je te wachten staat lees je in Computer!Totaal nummer 3.

Daarnaast lees je over hoe je XP zo veilig mogelijk kunt blijven gebruiken, bijvoorbeeld als je liever nog geen afscheid wilt nemen. Ook hebben we de nieuwste versies van alle Internet Security-suites getest. Dat is natuurlijk niet alles. Hieronder zie je een deel van Computer!Totaal nummer 3 waarin je de volledige inhoudsopgave kunt bekijken plus de openingspagina's van een aantal artikelen.

Kopen?

Het maartnummer van Computer!Totaal ligt vrijdag 21 februari in de winkel. Abonnees krijgen hem in de loop van volgende week thuisbezorgd en kunnen hem nu al bekijken in onze tablet-app. Nog geen abonnee? Dan kun je een los nummer kopen in onze tablet-app of een los nummer bestellen. Wil je voortaan geen nummer meer missen? Neem dan een abonnement op Computer!Totaal.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000