© PXimport

Apple zoekt pizzabakker

Smartphone & tablet

Geplaatst: 1 juni 2012 - 13:35

Aangepast: 16 november 2022 - 10:16

Wouter Hoeffnagel

Op zoek bij een baan naar Apple? Dan zou je verwachten dat al snel een technische achtergrond nodig heeft. Dit blijkt echter niet altijd het geval te zijn. Apple is namelijk op zoek naar een pizzabakker.

Apple heeft op zijn website een vacature geplaatst voor een pizzabakker. De pizzabakker kan in Sacramento, Californië aan de slag voor het bedrijf. Apple zoekt een kok met tenminste twee tot vier jaar ervaring met het bakken van een pizza in 'Napolitaanse stijl' en met een dunne korst in een houten pizzaoven.

Pizzadeeg maken

In de vacature stelt Apple de voorkeur te hebben voor iemand met veel ervaring in het maken van pizzadeeg. Apple vermeldt nadrukkelijk dat het een voordeel is als je het deeg kan gooien en in porties kan verdelen. Daarnaast moet de pizzabakker in staat zijn de pizza met de hand, dus zonder deegroller, uit te rekken en de pizza kunnen kijken in een oven op hoge temperatuur.

De kok wordt daarnaast ook verantwoordelijk voor het maken van het voedsel dat op de pizza zullen worden gestopt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de groenten, maar ook de saus.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000