'Apple werkt aan iPod touch met 3G-ondersteuning'

© PXimport

'Apple werkt aan iPod touch met 3G-ondersteuning'

Smartphone & tablet

Geplaatst: 8 september 2011 - 15:58

Aangepast: 16 november 2022 - 10:25

Wouter Hoeffnagel

Opnieuw is er een gerucht opgedoken over een iPod touch met 3G-ondersteuning. Volgens het gerucht is Apple druk bezig met de ontwikkeling van een 3G iPod touch. De lancering van de nieuwe iPod touch zou voor de herfst van dit jaar op de planning staan.

Dit schrijft MacRumors op basis van AppleNApps. Apple zou inmiddels contact hebben gehad met telecomproviders om data-abonnementen voor het apparaat geschikt te maken. Deze abonnementen bieden dus geen ondersteuning voor spraakverkeer, al is het wellicht wel mogelijk om via Voice over IP te bellen.

Het is niet de eerste keer dat er een gerucht opduikt over een iPod touch met 3G-ondersteuning. Eerder schreef de Nederlandse website AppleSpot dat het apparaat in september gelanceerd zou worden. De geruchten zijn opvallend aangezien gelijktijdig het gerucht gaat dat de vijfde generatie iPod touch nagenoeg identiek is aan de vierde generatie. Wel zou de vijfde generatie ook in het wit verkrijgbaar zijn. Meerdere witte onderdelen zijn inmiddels opgedoken

Een combinatie van de twee geruchten zou betekenen dat de vijfde generatie iPod touch 3G-ondersteuning krijgt, maar verder geen verbeterde specificaties. Ook wat betreft uiterlijk is de vijfde generatie gelijk aan de vierde generatie, al kun je het apparaat wel in het wit aanschaffen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000