App Crumbles: Shazam, 9292ov, GrayPhix en Thuisbezorgd.nl.

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. Toch willen wij een aantal van deze Apps even in de spotlight zetten. deze keer besrpeken wij Shazam, 9292ov, GrayPhix en Thuisbezorgd.nl.

Omvang 0,6 MB

© CIDimport

9292ov GPS

De populaire website voor het openbaar vervoer heeft natuurlijk ook een eigen app. Bepaal de ideale reisroute aan de hand van je huidige positie, of voer je adres of het gewenste (trein)station in.

Download 9292ov

Prijs Gratis

Omvang 2,7 MB

© CIDimport

GrayPhix

GrapPhix is een app waarmee je foto's die met je iPhone zijn gemaakt, kunt omzetten in grijstinten. Je hebt de keuze uit normale, heldere en donkere grijstinten.

download GrayPhix

Prijs € 0,79

Omvang 0,2 MB

© CIDimport

Thuisbezorgd.nl

Bestel je eten online, met deze gratis app van Thuisbezorgd.nl. Aan de hand van je gps-locatie of postcode vind je snel en eenvoudig de dichtstbijzijnde restaurants.

Download Thuizbezorgd.nl

Prijs

Gratis

Omvang

0,3 MB

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000