App Crumbles: Buienradar, Camera Plus, CNBC en Paper Toss

Elke week verschijnen er veel meer iPhone apps in de App Store dan wij kunnen bespreken. In de rubriek App Crumbles - vergeef ons deze corny rubrieksnaam - willen we sommige van die apps toch even in de spotlight zetten. Deze keer: Buienradar, Camera Plus, CNBC en Paper Toss.

Omvang 1,4 MB

© CIDimport

Buienradar.nl

Dit is typisch een app die gewoonweg niet mag ontbreken op je iPhone. Waar je in Nederland of Belgie ook bent, met Buienradar.nl bekijk je nauwkeurig aan de hand van je gps-locatie of het gaat regenen. Naast een buienradar biedt deze applicatie actuele file-informatie, het laatste weerbericht en de weersverwachting. Satellietbeelden geven daarbij een overzicht van locaties met bewolking of zonneschijn. Ook krijg je informatie over de zonkracht, bewolking en neerslag in Europa.

Buienradar.nl

Prijs Gratis

Omvang 0,8 MB

© CIDimport

CNBC Real-Time

Bekijk de beurskoersen van NYSE en NASDAQ in realtime, met deze gratis app van CNBC. Houd je eigen aandelen in de gaten met de Stock Watchlists en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Bovendien krijg je elke dag toegang tot meer dan 150 nieuwe video's.

CNBC Realtime

Prijs Gratis

Omvang 1,4 MB

© CIDimport

Paper Toss

Dit spel lijkt eenvoudig: gooi door een sleepbeweging van je vinger de papierprop in de prullenbak. Maar houd wel rekening met de ventilator! Hoe verder je moet gooien, hoe moeilijker het wordt. Je hebt de keuze uit vier afstanden: drie op kantoor en een op een luchthaven.

Paper Toss

Prijs Gratis

Omvang 7,1 MB

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000