Zonder reclame een stuk beter

© CIDimport

Zonder reclame een stuk beter

Geplaatst: 4 januari 2012 - 10:00

Aangepast: 23 april 2024 - 08:41

Robin Smit

Het liefst weet je van uur tot uur wat het weer gaat doen. Zo kom je nooit voor de verrassing te staan om ineens een flinke regenbui op je hoofd te krijgen. Met de uitgebreide weersverwachtingen van AccuWeather zou zo'n verrassing niet meer mogelijk moeten zijn.

AccuWeather voor de iPhone is een gratis app om het weer te bekijken. De app biedt naast de standaard weersverwachtingen een uitgebreide uur-tot-uur verwachting voor de komende dag. Daarnaast is het mogelijk om verwachtingen van ver vooruit te zien en gepresenteerde weerberichten te bekijken. Uiteraard is er ook een buien- en wolkenradar geïntegreerd. Alle voorspellingen worden soms iets onduidelijk, maar verder correct weergegeven.

Dat de app gratis is, is wel duidelijk te merken aan het feit dat er relatief grote reclamebanners in beeld worden weergegeven. Iets dat erg storend kan zijn tijdens het bekijken van het weer en bovendien veel kostbare ruimte op het scherm wegneemt. Een leuke extra functie aan de app is de mogelijkheid tot het delen van weerberichten via email of social media.

Kortom

AccuWeather is een app die het weerbericht van uur tot uur kan weergeven en bovendien gepresenteerde weerberichten biedt. Helaas is er wel een grote reclamebalk bovenin beeld, die afleidt van het weer en bovendien kostbare ruimte op het beeld inneemt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten