Windows 10 Creators Update weer offline gehaald

© CIDimport

Windows 10 Creators Update weer offline gehaald

Software

Geplaatst: 29 maart 2017 - 11:06

Aangepast: 24 november 2022 - 12:27

Mark Gamble

Dinsdag meldde Computer!Totaal nog dat Microsoft de ISO-bestanden en een aparte installatietool van de Windows 10 Creators Update online beschikbaar had gesteld. Vandaag blijkt echter dat de downloads weer offline zijn gehaald.

Waarom de afzonderlijke ISO-bestanden en de upgradetool voor de Windows 10 Creators Update zijn verdwenen, is niet helemaal duidelijk. Het kan zijn dat deze onbedoeld zichtbaar online zijn gekomen via een van de servers van Microsoft, maar dat het nog helemaal niet de bedoeling was om de ISO-bestanden en de upgradetool beschikbaar te stellen.

Nog even geduld

Als je ongeduldig bent en de Windows 10 Creators Update graag wilt hebben, zul je dus toch nog even moeten wachten. Als alles volgens plan verloppt, komt Creators Update vanaf 11 april automatisch beschikbaar voor de bestaande Windows 10-versies door middel van een update via Windows Update. Ook zal er automatisch een melding in het systeemvak verschijnen als de update beschikbaar komt.

Bij de instellingen van Windows Update is op de meeste computers nu al de aankondiging te zien, maar een klik op de link 'Ja, laten zien hoe dat moet' levert alleen een algemene informatiepagina op en geen downloadoptie.

© CIDimport

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000