Het is zelfs mogelijk om anderen op een locatie aan te melden, omgekeerd dus ook. Het is goed om uw Facebook places-instellingen na te lopen. Om Facebook places uit te schakelen doet u het volgende. Open Account / Privacy-instellingen en kies Instellingen aanpassen. Verander Plaatsen waar ik incheck van Alleen vrienden naar Aanpassen en kies Alleen ik. Wilt u niet in de lijst met aanwezige personen op een locatie worden opgenomen, verwijder dan het vinkje bij Inschakelen achter Geef me na het inchecken weer in 'Personen die nu hier zijn’. Als u niet wilt dat vrienden u aanmelden bij een plaats, kies dan achter Vrienden kunnen me bij plaatsen inchecken voor Uitgeschakeld.

Schakel alles wat met Facebook places te maken heeft uit in de geavanceerde privacy-instellingen.














