Een geweldig 'on the go' arcade spel

© CIDimport

Een geweldig 'on the go' arcade spel

Software

Geplaatst: 2 september 2011 - 10:43

Aangepast: 16 november 2022 - 09:26

Redactie

geoSpark is een kleurrijke en verslavende game van het geoDefense team. Met een snelle gameplay en een indrukwekkende visuele stijl is geoSpark een geweldige 'on the go' arcade game.

Dexter Holland van The Off spring zong ooit: "You gotta keep 'em separated", en dat is het kernpunt van de nieuwe game van Critical Thought, dezelfde ontwikkelaar die op de proppen kwam met geoDefense en geoDefense Swarm.

Ditmaal heeft het team samengewerkt met de mannen achter Harbor Master om een game te maken waarin aanvallen de beste verdediging is. Het is aan de speler om 'vormen' te verwijderen voordat ze met andere 'vormen' in aanraking komen. Door combo's aan elkaar te knopen, krijg je enorme bonussen om je score te verbeteren.

Tweede natuur

Het is simpel, kleurrijk en verslavend. Voor fans van geoDefense of Harbor Master zal het aanvoelen als een tweede natuur. De graphics zijn eveneens betoverend en technisch indrukwekkend, waarbij het veel overeenkomt met Geometry Wars op de Xbox 360. Het enige nadeel is dat er maar één gameplay-modus beschikbaar is.

Kortom

Veel valt er niet te zeggen over geoSpark en dat is enkel positief bedoeld. Het is een simpele game die naast een mooie en kleurrijke stijl ook nog eens qua gameplay goed in elkaar steekt.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000