De zoveelste foto-app, maar met interessante mogelijkheden

© CIDimport

De zoveelste foto-app, maar met interessante mogelijkheden

Geplaatst: 15 mei 2012 - 10:01

Aangepast: 16 november 2022 - 10:17

Redactie ID.nl

Het delen van foto's is hot! Een foto is zo gemaakt, en dankzij Twitter, Facebook en Instagram deel je je vers gemaakte foto zo met je vrienden en de rest van de wereld. Dat een app als Instagram voor 1 miljard dollar is verkocht aan Facebook zegt genoeg. Mocht je denken dat je met Facebook, Twitter en Intagram genoeg foto-apps op je iPhone hebt staan, dan ken je Mobli nog niet. Mobli is de nieuwste foto-app en wordt al gebruikt door mensen als Lance Armstrong.

Het idee achter Mobli verschilt niet erg veel van andere foto-apps als Instagram. Je kunt een foto of video maken en deze bijsnijden en bewerken met kleurenfilters. Tot zover weinig vernieuwends. Het leuke aan Mobli is echter, dat je een gemaakte foto of video niet alleen deelt met je volgers, maar je kunt een foto of video ook maximaal 3 tags meegeven. Gebruikers die die tags volgen, krijgen automatisch jouw foto of video te zien. Zo kun je dus gemakkelijk een groot publiek bereiken.

Je kunt, naast het maken en delen van een foto of video, natuurlijk ook foto's van andere gebruikers bekijken. Je kunt je abonneren op je vrienden of bekenden, maar ook gewoon tags volgen die je aanspreken. Ben je op zoek naar een speciale foto, dan kun je erg gemakkelijk zoeken naar zowel gebruikers als foto's en video's.

Kortom

Mobli lijkt op het eerste gezicht de zoveelste foto-deel app en dat is natuurlijk ook zo. Doordat foto's en video's kunt taggen kun je een groot publiek bereiken. Mocht je al erg veel foto's op Instagram of Facebook hebben staan, dan kun je deze eenvoudig importeren, taggen en delen met andere Mobli gebruikers.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten