U hebt gigabytes aan foto's. Een verzameling waarin u ondertussen de weg volledig kwijt bent geraakt dankzij onlogische namen en wellicht nog onlogischere mappenstructuren. Klinkt dit bekend? Maak de boel weer op orde met Albumburger Photograph.

We vinden de naam Album Burger Photograph wel een beetje vreemd voor een softwarepakket. De vormgeving van het pakket is volledig gebaseerd op de hamburger. We vermoeden dat de naam van de software is afgeleid van de achternaam van de maker van het pakket, de Fransman Jimmie Bourque. Ondanks dat de gebruikersinterface Engelstalig is, komen we hier en daar wat Franse invloeden tegen, alsof inspecteur Clouseau de vertaling heeft gemaakt: "Create a new projet of photos album".

Naast de naamgeving is het pakket wat functionaliteit betreft ook net iets anders dan de andere pakketten. Het pakket is namelijk helemaal gericht op het maken van een fotoalbum dat er precies zo uitziet als een echt album. De foto's die u importeert, kunt u vrijelijk in het album positioneren en voorzien van kaders, randen en bijschriften. Daarna kunt u het geheel afdrukken en hebt u een echt fotoboek in handen.

De aanpassingsmogelijkheden van foto's zijn vrij beperkt, maar voldoende voor de toepassing. U kunt kleurcorrecties uitvoeren, rode ogen verwijderen, bijsnijden en helderheid en contrast aanpassen.

PluspuntenMinpuntenConclusie

  • zelf fotoalbums maken en afdrukken

  • fotobeheer minimaal

Wilt u echte fotoalbums maken en uitprinten om in de kast te zetten, dan is Album Burger zeker geschikt maar als u ook nog verbeteringen wil doorvoeren schiet de hamburger tekort.

<td >Downloadversie beschikbaar<td >ja<td >Demoversie beschikbaar<td >nee<td >Processor (minimaal benodigd)<td >Intel Pentium 3<td >Hoeveelheid RAM (minimaal benodigd)<td >256<td >Besturingssysteem (minimaal benodigd)<td >Windows VistaWindows XP

6,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000