© PXimport

Nieuw op Netflix in augustus

Geplaatst: 2 augustus 2019 - 11:10

Aangepast: 16 november 2022 - 09:25

Stefanie Katzenbauer

Elke maand verschijnen er talloze nieuwe Netflix-films en Netflix-series. Lastig om allemaal bij te houden, dus zetten wij graag de beste films en series die nieuw zijn op Netflix op een rijtje. Dit is er in augustus nieuw op Netflix!

The Red Sea Diving Resort

In The Read Sea Diving Resort zien we enkele bekende acteurs zoals Chris Evans (bekend van onder andere Captain America) Michiel Huisman (Game of Thrones) en Ben Kingsley. Deze Netflix Original vertelt het waargebeurde verhaal van een geheime missie in Sudan genaamd ‘Operation Brothers’. Het doel van deze missie is om een groep Ethiopische Joden Soedan binnen te smokkelen. Het vakantiepark The Red Sea Diving Resort wordt als belangrijke plek voor deze missie gemarkeerd.

Ghost Busters

Who you gonna call? Ghost Busters! Deze klassieker uit de jaren ’80 verschijnt binnenkort op Netflix zodat we allemaal nog eens kunnen genieten van de avonturen van deze spookjagers. Drie wetenschappers verdiepen zich in het occulte nadat ze hun baan aan de universiteit hebben verloren. Wanneer ze echter een portaal naar een andere dimensie ontdekken, dreigt er gevaar voor heel New York en moeten de zelf benoemde Ghost Busters snel aan het werk.

The Mirror Has Two Faces

Deze film uit 1996 met Jeff Bridges en Barbra Streisand is een klassieke romantische film zoals je ze uit de jaren ’90 mag verwachten. Jeff Bridges speelt een leuke en briljante professor die zijn eigen persoonlijke leven maar niet op de rit lijkt te krijgen. Relaties lopen elke keer stuk en de briljante docent zit met zijn handen in het haar. Maar dan ontmoet hij de net zo briljante literatuurdocente Rose, wiens onhandige uiterlijk ervoor zorgt dat ook haar relaties nooit op een happy end uitlopen. Ze besluiten samen een deal aan te gaan om niet langer alleen te zijn.

Psycho

Deze klassieker van Alfred Hitchkok is voornamelijk bekend vanwege de muziek die de beroemde badkamerscéne begeleidt. Deze bloedstollende film uit de jaren ’60 van de vorige eeuw behoort tot de klassiekers en moet je gewoon gezien hebben. Hij vertelt het verhaal van een jonge bediende die het niet breed heeft. Wanneer ze op een dag de opdracht van haar baas krijgt om een grote som geld naar de bank te brengen, besluit ze het geld te stelen en slaat ze op de vlucht. Ze eindigt in het Bates motel waar ze de excentrieke eigenaar ontmoet. Al snel komen de rode waarschuwingsvlaggen in zicht.

In the Shadow of the Moon

In the Shadow of the Moon vertelt het verhaal van een politieagent die geobsedeerd raakt door onopgeloste moordzaken. Hetgeen dat hem zo bezighoudt is dat er geen wetenschappelijke of logische verklaring voor de moorden gegeven kan worden. Langzaam maar zeker verliest de agent zijn verstand terwijl hij verder en verder wegzakt in zijn obsessie. Hiermee zet hij niet alleen zijn baan maar ook zijn familie op het spel.

Hannibal

Anthony Hopkins kruipt voor deze film weer in de rol van het beroemde personage Dr. Hannibal Lecter. Nadat Lecter is ontsnapt uit een inrichting, houdt hij zich jaren schuil in Florance. Een van de slachtoffers van Lecter die wist te ontsnappen, wil de psychopaat terug naar Amerika lokken om wraak te nemen. Hiervoor maakt hij gebruik van het enige waarin Hannibal geïnteresseerd lijkt te zijn: agente Clarice Starling.

0,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000