De geruchten over de iPad 2 blijken een deel van de MacWorld-lezers die op de poll hebben gereageerd hebben te overtuigen op dit moment geen iPad te kopen. 39,9% van de ondervraagden geeft aan geen iPad te hebben en te wachten op de iPad 2 voordat zij een dergelijk apparaat aanschaffen.

Desondanks heeft 40,2% van de MacWorld-lezers die op de poll hebben gereageerd op dit moment wel een iPad. 9,2% heeft er momenteel geen één, maar wil wel snel een iPad kopen. Niet iedereen blijkt overtuigd te zijn van het nut en de lol van een iPad. 10,8% van de reageerders geeft aan een iPad niks voor hen te vinden. De poll van deze week gaat over de PlayBook van BlackBerry. Laat ons weten of jij denkt dat dit apparaat een mogelijke iPad-killer wordt. Reageren kan via de poll die je aan de rechterkant van dit scherm vind.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000