De iPod Touch heeft naar alle waarschijnlijkheid een trilmotor. Steve Jobs heeft in zijn keynote op 1 september niets over deze functionaliteit gezegd, maar uit een foto van het Federal Communications Commission (FCC) blijkt dat het apparaat beschikt over een trilmotor.

Het is niet bekend of de trilfunctie ook in andere apps zoals bijvoorbeeld games gaan worden gebruikt. De website iPodTouchFans heeft een foto van het FCC, een Amerikaans overheidsorgaan dat verantwoordelijk is voor regelgeving voor communicatieapparatuur, in haar bezit. De foto laat de binnenkant van de iPod Touch zien en is bedoeld om de hardware in het apparaat te kunnen categoriseren. De trilmotor is op deze afbeeldingen duidelijk te herkennen.

De trilmotor van de iPod Touch

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000