iPhone Configuration Utility 3.1 beschikbaar

Apple heeft versie 3.1 van iPhone Configuration Utility uitbracht. De iPhone Configuration Utility is een configuratietool voor de iPhone, iPod touch of iPad en kan gebruikt worden voor het verhelpen van configuratieproblemen. De applicatie kan geïnstalleerd worden op Windows of Mac OS X. Apparaten kunnen vervolgens beheerd worden door deze te verbinden met de computer.

De app is officieel niet bedoeld voor consumenten en is gericht op bedrijven. De tool moet bedrijven helpen bij het opstellen van configuratieprofielen om het apparaat snel te kunnen implementeren. Ook voor de ‘gewone’ gebruiker kan het echter handig zijn de iPhone Configuration Utility op de iPad, iPhone of iPod touch te hebben. Zo is het mogelijk apps die problemen geven met de tool te verwijderen en kan het console log van het apparaat worden bekeken. De applicatie is beschikbaar via de website van Apple.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000