'iOS 4.2 morgen of vrijdag beschikbaar'

iOS 4.2 wordt mogelijk morgen of vrijdag al beschikbaar. De Duitse website href="http://www.inside-handy.de/news/19719.html" target="blank_">Inside-Handy.de meldt</a> dat de Duitse telecomprovider Deutsche Telekom dit aan salespartners heeft bevestigd. Het Duitse <a href="http://www.iphone-ticker.de/2010/11/07/exklusiv-zum-vorab-download-netzbetreiber-updates-deuten-ios-4-2-veroffentlichung-am-12-november-an/" target="blank_">iPhone Ticker</a> zegt echter dat de update pas vrijdag komt.

iPhone Ticker ontdekte dat Apple op vrijdag 12 november een aantal carrier updates gaat uitbrengen. Op basis hiervan claimt de website nu dat ook iOS 4.2 op deze dag beschikbaar zal worden.

De geruchten komen niet op een raar tijdstip. Apple maakte eerder al iOS 4.2 Gold Master beschikbaar voor ontwikkelaars. Dit is de versie die, tenzij er grote problemen worden ontdekt, gelijk is aan de definitieve versie van iOS 4.2. Een andere aanwijzing die er op wijst dat iOS 4.2 er inderdaad snel aankomt is dat Apple al begonnen is met het accepteren van iOS 4.2-apps voor de App Store.

Het bewijs van iPhone Ticker voor de komst van iOS 4.2 op 12 november 2010

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000