Gerucht: Apple-stream kan toch op Windows worden bekeken

Het technologieblog href="http://erictric.com/2010/09/01/how-to-watch-apples-september-1st-media-event-on-a-pc-linux/">Erictric meldt</a> dat het mogelijk is om de live stream van Apple's Special Media Event vanavond te bekijken op een Windows-PC. Dit ondanks de aankondiging van Apple dat dit alleen op Mac-computers mogelijk. Aangezien de stream van Apple momenteel nog niet actief is is het niet mogelijk voor ons om te controleren of de oplossing daadwerkelijk werkt. Garanties kunnen wij dus niet geven!

De oplossing die Erictric aandraagt is vrij eenvoudig. De enige software die volgens het blog noodzakelijk is is VLC Media Player. Na dit gedownload en geïnstalleerd te hebben kun je via het 'Media'-menu 'Open Network Stream' kiezen. Open de link http://bit.ly/cyrv8I en kopieer het adres in de adresbalk in het invoerscherm. Hierna moet de stream volgens Erictric afspeelbaar zijn. Het evenement van Apple begint om 19:00 lokale tijd.

Probeer jij deze oplossing uit? Laat ons dan in de comments weten of de oplossing werkt!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000