Flash-content op iPad, iPhone en iPod touch

href="http://youwebinc.com/">YouWeb</a> heeft <a href="http://iswifter.youwebinc.com/">iSwifter</a> gelanceerd. iSwifter is een app waarmee je Flash-content kan streamen naar een iOS-apparaat via de cloud. Dit wil zeggen dat de content gehost wordt op een server, die de data doorstuurt naar iOS.

Hierdoor kan de oplossing worden gebruikt om ondanks Apple’s afkeer tegen Flash, toch het formaat te kunnen afspelen op de iPhone, iPad of iPod touch. De app is geschikt voor iOS 3.2 of later. Mensen die de app hebben gebruikt klagen op de iTunes-pagina van de app over lag. Door de lag zou de game experience tegenvallen. Veel gebruikers merken dan ook op dat zij het concept kunnen waarderen, maar dat de app nog verder moet worden ontwikkeld. iSwifter kan gratis worden gedownload.

© CIDimport

Stream Flash-content naar iOS met iSwifter

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000