Samsung Notebook Series 9: ’s werelds dunste en snelste notebook

Samsung Notebook Series 9: ’s werelds dunste en snelste notebook

Desktops & monitoren

Geplaatst: 30 mei 2012 - 10:43

Aangepast: 27 augustus 2022 - 06:40

De tweede generatie van de Samsung Notebook Series 9 is volgens Samsung zelf ’s wereld dunste en snelste notebook en heeft ook nog de beste beeldkwaliteit. Dit zou het resultaat zijn van 33.000 ontwikkeluren die designers en technici van Samsung erin hebben gestoken.

Mooi is de Samsung Notebook Series 9 design-notebook zeker met zijn zwarte behuizing en aluminiumaccenten. Door een zandstraalbehandeling moet de notebook er ook na verloop van tijd nog mooi uitzien.


Samsung Notebook Series 9 al strak voor de zomer

De notebook hoeft niet meer af te vallen voor de zomer want de notebook is al ultra dun. Over de hele linie is het niet dikker dan 12,9 mm en weegt het slechts 1,16 KG. Minder dus dan de aangekondigde Lenovo ThinkPad X1 Carbon ultrabook (18,8mm op het dikste punt en 1,8 KG). In 10 seconden start de Samsung Series 9 notebook op. De notebook beschikt dan ook over een snelle 128GB SSD.

Samsung Notebook Series 9: Super dun en licht


Samsung Series 9 met autosensing scherm

De notebook bevat een derde generatie Intel i5-processor. Verder heeft de notebook 4GB Ram werkgeheugen en heeft het een 13,3 inch HD+ scherm. Het scherm maakt het mogelijk om in de zon te werken door het autosensing SuperBright Plus anti-reflectie techniek. Een mondvol. Het komt erop neer dat je altijd en overal met de meest optimale helderheid werkt. In het donker heb je ook voordeel van het backlit toetsenbord.

Samsung Notebook Series 9: Klasse apart

Hoewel het voldoet aan alle specificaties van de Ultrabook, noemt samsung het toch geen ultrabook maar een premium notebook.  Samsung laat aan Computer Idee weten dat de Notebook Series 9 voorbij gaat aan alle verwachtingen van de huidige notebook-classificaties en het daarom een klasse apart is.

Prijs Samsung Notebook Series 9

De Samsung Notebook Series 9 is vanaf begin juni verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.399,- incl. BTW.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000