Hack de beste Black Friday-deals bij TransIP

© CIDimport

Hack de beste Black Friday-deals bij TransIP

Desktops & monitoren

Geplaatst: 22 november 2021 - 14:16

Aangepast: 17 november 2022 - 10:00

Partnerredactie

Wie puzzelen leuk vindt, loopt bij hostingprovider TransIP zomaar tegen een aantrekkelijke Black Friday-korting aan. Speel bijvoorbeeld een spotgoedkope domeinnaam, lucratief webhostingpakket of voordelige virtuele server ‘vrij’. Van 22 tot en met 26 november lopen de kortingen op tot wel tachtig procent. Veel succes tijdens Price Hack Friday!

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met TransIP

Rondom Black Friday rekent TransIP traditiegetrouw de hoogste kortingen van het jaar. Een kleine kanttekening is hierbij wel op zijn plaats. Deze korting krijg je namelijk niet zomaar, want je moet er wel iets voor doen. Surf naar de speciale Price Hack Friday-actiepagina en ga de uitdaging aan! Je vindt hier allerlei vermakelijke puzzels die je met een beetje inzicht kunt oplossen. Enige kennis van ICT en games is trouwens geen overbodige luxe, want de webpagina bevat diverse toepasselijke hints. Zodra je eenmaal een puzzel hebt opgelost, komt er een aantrekkelijke Black Friday-korting tevoorschijn. Schaf bijvoorbeeld voor het luttele bedrag van € 0,50 een verse .nl-domeinnaam aan! Voor dit kleingeld blijft het domeinnaam een jaar lang actief. Kom je er zelf niet uit en wil je evengoed een hoge korting? Roep dan gerust de hulp van een digifiel in om de verborgen hacks boven water te krijgen. 

ga naar Price Hack Friday-actiepagina

Vertrouwde thuishaven voor websites

Bij TransIP is je website in goede handen. Deze gerenommeerde hostingprovider timmert al sinds 2003 stevig aan de weg en het Nederlandse bedrijf bouwde sindsdien een uitstekende reputatie op. Niet voor niets zijn de websites van succesvolle Reshift-merken als Computer!Totaal, Computer Idee, Gamer.nl, MacWorld en PCMweb bij deze aanbieder ondergebracht. TransIP staat op ieder (piek)moment garant voor snel dataverkeer, terwijl je altijd op het klantvriendelijke supportteam kunt rekenen. Het maakt overigens niet uit of je aan een online hobbyproject sleutelt of een professionele bedrijfswebsite wilt opzetten. Er is namelijk voor iedere behoefte een passend webhostingpakket of betaalbare virtuele server beschikbaar. Bovendien kun je elk webhosting-abonnement later desgewenst upgraden. Je komt dus nooit opslagruimte of databases tekort. Start klein (en goedkoop), terwijl het flexibele TransIP-account met je website meegroeit. 

Veiligheid voor alles

TransIP neemt op het gebied van online veiligheid zijn volle verantwoordelijkheid. Ondanks de voordelige hostingtarieven blijft jouw website te allen tijde in de lucht en kan iedereen het webadres veilig bezoeken. Voeg bijvoorbeeld zonder bijkomende kosten een ssl-certificaat aan jouw webdomein toe. Op die manier belanden bezoekers altijd via een versleutelde verbinding op de website. Verder maakt de hostingprovider dagelijks back-ups. Krijg je ooit te maken met een hack of ddos-aanval, dan kun je alle sitegegevens tot tien dagen terug herstellen. Dat werkt erg eenvoudig. Log hiervoor in op het controlepaneel en voer de herstelfunctie uit. Als je een website via een CMS-pakket als WordPress, Joomla of Drupal bouwt, biedt de optionele uitbreiding Patchman veel meerwaarde. Zwakke plekken komen hiermee direct aan het licht, waardoor je beter beschermd bent tegen malware, phishing en spam. 

ga naar Price Hack Friday-actiepagina

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000