Bitdefender beschermt je tegen cybercriminelen

© CIDimport

Bitdefender beschermt je tegen cybercriminelen

Geplaatst: 11 september 2020 - 13:25

Aangepast: 20 september 2022 - 07:46

Partnerredactie

Wie denkt dat ook cybercriminelen momenteel iets anders aan hun hoofd hebben dan jouw digitale identiteit te kapen of jouw computerbestanden te gijzelen, heeft het mis. In tegendeel, omdat je meer dan ooit bezig bent zelf gezond te blijven en er een grote behoefte is aan relevante informatie, loop je meer risico dan ooit het slachtoffer te worden van cybercriminelen. De innovatieve beveiligingsoplossingen van Bitdefender zorgen voor digitale veiligheid zodat je jouw aandacht op andere zaken kunt richten.

Bitdefender beschermt je tegen cybercriminelen

#brandedcontent - Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bitdefender.

De Nederlandse Autoriteit Persoonsgegevens (AP) waarschuwt dat cybercriminelen het coronavirus misbruiken om zichzelf te verrijken. De criminelen gebruiken de aandacht voor het virus om phishingmails te versturen, dat zijn mails met nepinformatie over de pandemie. Op die manier proberen ze malware te installeren of persoonlijke informatie te ontfutselen. Gezien het grote aantal meldingen dat criminelen bestanden wisten te versleutelen om deze pas in ruil voor losgeld weer vrij te geven, doen ze dat bovendien succesvoller dan voor de crisis. Goede beveiliging zoals van Bitdefender is daarbij noodzakelijk en onmisbaar.

Betrouwbare basis

De nieuwste generatie beveiligingssoftware van Bitdefender bestaat uit Antivirus Plus, Internet Security, Total Security en Premium Security. Vier producten die allen bouwen op dezelfde realtime bescherming tegen malware en hackers. Daarbij controleert elk Bitdefender product jouw pc op verouderde en kwetsbare software en ontbrekende Windows-beveiligingsupdates, samen de belangrijkste oorzaak dat malware en hackers toegang tot een computer weten te krijgen. De Bitdefender webfiltertechnologie detecteert en blokkeert het onbetrouwbare websites en controleert of de websites in jouw zoekresultaten wel veilig zijn. De innovatieve antimalware-bescherming van Bitdefender behaalde afgelopen jaar keer op keer hoogste scores in grote vergelijkende test van virusscanners. Bitdefender was vooral sterk in het voorkomen, opsporen en verwijderen van narigheid, een prettige gedachte wanneer je op zoek bent naar goede bescherming voor alles wat digitaal en online belangrijk voor je is.

Beveilig je apparaten met Bitdefender

    AANBIEDING 

Meer bescherming

Bovenop de bescherming tegen virussen, malware en ransomware, bieden Bitdefender Internet Security, Total Security en Premium Security een aantal extra functies gericht op meer specifieke bescherming zoals van jouw privacy, online communicatie maar ook jouw mobiele apparaten. De Wi-Fi Security Advisor zorgt ervoor dat je verbinding altijd beveiligd is terwijl Bitdefender VPN jouw online privacy beschermt door al jouw internetverkeer onleesbaar te maken voor buitenstaanders. Het biedt hiermee maximale bescherming van jouw digitale identiteit wanneer u op het internet surft.

© CIDimport

Beveiliging op het juiste moment

De Bitdefender-producten bieden een aantal beschermingsfuncties die meer dan ooit bij de huidige tijd passen. Webcam Protection voorkomt dat hackers meekijken met de webcam in je computer. Het gedraagt zich als een firewall die je informeert wanneer een programma de microfoon of webcam wil gebruiken en biedt de mogelijkheid dit per programma toe te staan of te weigeren. De wachtwoordmanager beveiligt inloggegevens van websites en webshops en plaatst jouw gevoelige gegevens maar ook de gegevens van jouw bank- of creditkaart in een persoonlijke kluis waar alleen jij toegang tot hebt. De gegevens in deze persoonlijke kluis laten zich via de Bitdefender-cloud tussen jouw verschillende apparaten synchroniseren. Samen met de Safepay veilige browser voor online shoppen en al jouw bankzaken, ben je dus altijd veilig maar zit nooit zonder de benodigde logingegevens wanneer die nodig zijn.

Beveilig je apparaten met Bitdefender

    AANBIEDING 

Ook Mac, iPhone en Android

Omdat we steeds meer apparaten gebruiken waarop geen Microsoft Windows draait, bieden Bitdefender Total en Premium Security nu ook realtime beveiliging en bescherming voor gebruikers van Apple-computers, iPhone en Android-toestellen. Hierop vind je dezelfde betrouwbare beveiliging en steeds meer ook dezelfde aanvullende bescherming van jouw privacy en online activiteiten.

De nieuwe Bitdefender-producten bieden de juiste functionaliteit om alles wat je lief is, online te beschermen zonder dat dit ten koste gaat van jouw digitale vrijheid. Van elke versie is bovendien een 30-dagen proefversie beschikbaar via www.bitdefender.nl.

 

 

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000