Popcorn Time-alternatief 'MovieBox' voor iOS heeft geen jailbreak nodig

Popcorn Time-alternatief 'MovieBox' voor iOS heeft geen jailbreak nodig

Home cinema

Geplaatst: 7 oktober 2014 - 10:07

Aangepast: 27 augustus 2022 - 00:30

MovieBox is een nieuwe app voor iOS waarmee je gratis video's kunt streamen naar je iPhone of iPad. De app komt een paar dagen nadat het notoire Popcorn Time eindelijk voor iOS is verschenen, maar MovieBox heeft als grote voordeel dat je er geen jailbreak voor nodig hebt.

MovieBox doet in feite hetzelfde als Popcorn Time: Je kunt er torrents mee streamen, door ze tijdens het downloaden al weer te geven. Het aanbod is ruim, hebben we na een snelle test al geconcludeerd, en MovieBox werkt goed en stabiel.

Waar je Popcorn Time voor iOS alleen met een jailbreak kunt gebruiken, is dat bij MovieBox niet nodig. Toch kun je de app niet vinden in de gewone App Store, om de logische reden dat Apple piraterij-apps niet toestaat. Hier is hoe je MovieBox kunt installeren:

Ga eerst naar je 'Instellingen' -> 'Algemeen' -> 'Datum en tijd', en stel daar de datum van je apparaat in naar 16 september.Ga in Safari (of een andere browser) naar www.pgyer.com/moviebox.

Klik op de groene knop.Er verschijnt een pop-up die je vraagt of je MovieBox wil installeren. Klik op 'Installeer'.MovieBox installeert nu op je apparaat. Zodra je het opent kun je de nieuwste films zien - op het moment van schrijven staan er films in de app zoals Sin City 2, die nog in de bioscoop draait.Je kunt na installatie de datum van je iPhone/iPad weer terug veranderen als je wilt.

Let op: Zoals bij alle apps die je direct vanaf een (zeker Chinese) website installeert en niet via de App Store, zijn er risico's. Je weet niet precies wat de app doet, vandaar dat het gebruik van MovieBox helemaal op eigen risico is. Dat gezegd hebbende zien wij zo snel niets raars aan de app, behalve dan dat het goed werkt en dat je er makkelijk gratis films op kunt kijken. Veel plezier!

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000