Dit zijn de beste Black Friday-deals

© PXimport

Dit zijn de beste Black Friday-deals

Audio

Geplaatst: 27 november 2020 - 11:52

Aangepast: 16 november 2022 - 09:41

Joris Peterse

26 november 2021, kortom Black Friday! Tijdens deze (uit de VS. overgewaaide) dag bieden winkels tal van interessante deals aan. Dat zijn echter nogal wat aanbiedingen. In dit artikel laten we de interessantste Black Friday-deals zien op het gebied van tech.

JBL Live Pro+ TWS

De JBL Live Pro+ TWS zijn volledig draadloze oortjes die van vrijwel alle moderne gemakken voorzien zijn. Denk aan ruisonderdrukking (noise cancelling) maar ook een ambient-modus waarmee omgevingsgeluiden te horen blijven. De batterijduur is maximaal 7 uur daarna haal je nog 21 uur uit het oplaaddoosje. Na 10 minuten laden kun je alweer een uur luisteren. 

De oordopjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Normaal kosten ze tussen de 150 á 180 euro, maar tijdens Black Friday betaal je fors minder. Zoals je hieronder ziet, wordt er meer dan een derde van de prijs afgesnoept.

ASUS Chromebook Flip C436

De ASUS Chromebook Flip C436 is normaliter een van de duurdere Chromebooks, maar bij de Media Markt ontdekten we de laptop voor bijna de helft van de prijs. Dat scheelt nogal op een adviesprijs van zo'n 850 euro. Nu betaal je er slechts 477 euro voor.

De metalen behuizing geeft deze Chromebook zijn luxe uitstraling, want meestal hebben dit soort laptops een plastic omhulsel. Het scherm is 14 inch groot met een full HD resolutie, en omdat het een convertible is kun je 'm op meerdere manieren neerzetten. 

Dit specifieke model biedt 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagruimte. Dat laatste lijkt niet zoveel, maar op een Chromebook werk je vooral in de cloud. De SSD zorgt voor snelle prestaties en de batterijduur is 12 uur.

Google Nest Audio

Kan jouw huishouden nog wel een slimme speaker gebruiken? Dan is de Google Nest Audio een goede keuze. Dit is de krachtigste Nest-luidspreker van het moment en tijdens de Black Friday-dagen zien we dat 'ie voor hoge kortingen over de toonbank gaat.

De Nest Audio heeft uiteraard de Google Assistent aan boord. Die kun je van alles vragen, of kan je helpen met het handsfree bedienen van gekoppelde apparaten. Bijvoorbeeld Philips Hue-verlichting, zeg hiervoor simpelweg 'Hey Google, zet de lampen aan'.

Deze speaker is verkrijgbaar in het zwart en in het wit. Maar net welke het beste bij je interieur past, of bij je andere Nest-speakers. Ze zijn namelijk aan elkaar te koppelen in een multiroom-samenstelling. 

Ring Video Doorbell Wired

Normaal gesproken is de Ring Video Doorbell Wired een van de instapmodellen van Ring, en daarmee een van de goedkoopste slimme deurbellen van het moment. Op Black Friday zien we er 30 procent korting bovenop komen en daardoor haal je 'm al voor net geen vier tientjes in huis.

Dankzij zo'n deurbel zie je wie er voor je deur staat via de Ring-app op je smarphone. Daarvoor zit er een cameraatje in de bel. Ook een microfoon is aanwezig. Zo kun je een praatje maken met de postbode als je zelf niet thuis bent. "Gooi maar over de schutting!"

Sommige modellen van Ring zijn draadloos, maar deze Wired-versie (zoals de naam doet vermoeden) niet. Je sluit 'm aan op je bestaande deurbelbedrading.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000