Nieuwe smartphone nodig? 3 redenen om voor de Samsung Galaxy S8 te gaan

Op zoek naar een nieuwe smartphone en heb je wat geld te besteden? Denk dan eens aan de Samsung Galaxy S8. In dit artikel geven wij 3 redenen waarom Samsungs nieuwste vlaggenschip iedere cent waard is.

© PXimport

‘Even naar de winkel rennen om een nieuwe smartphone te kopen.’ Het klinkt alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Door het overweldigende aanbod is het tegenwoordig moeilijker dan ooit om een nieuwe telefoon uit te zoeken. Zelfs als je voor een bepaalde prijsklasse kiest wordt het er niet eenvoudiger op. Bijna iedere week is er wel een fabrikant die een nieuw toestel op de markt brengt, op het toch al brede assortiment. En waar moet je zoal op letten? Denk onder meer aan de prijs, schermgrootte, prestaties, connectiviteitsmogelijkheden en het besturingssysteem.

Als het prijskaartje niet het belangrijkste argument is om al dan niet voor een bepaald model te kiezen, dan is het high-end segment een leuke categorie om je zoektocht naar een nieuwe smartphone te beginnen. Eén van de kroonjuweeltjes in dit prijssegment is de Samsung Galaxy S8, het nieuwste vlaggenschip van Samsung. Wat hem zo geweldig maakt? Daar kunnen we de hele dag over praten. De Galaxy S8 kopen is de beste beslissing die je vandaag kunt nemen. Wij geven je 3 redenen waarom.

1. Altijd een computer op zak

Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je over straat loopt en ineens een briljante ingeving krijgt. Daar moet je snel werk van maken, want anders ben je je geniale idee weer kwijt. Je komt op kantoor aan en tot je grote schrik is computer ineens defect. Wat nu? Met de Samsung Galaxy S8 is dat geen probleem. Het enige dat je nodig hebt, naast de Galaxy S8, is de Samsung DeX Dock. Je sluit een monitor, toetsenbord en muis aan op de docking station, plaatst de Galaxy S8 erin en je kunt direct aan de slag. Word, Excel, PowerPoint en tal van andere apps werken direct op het grote scherm. En nu snel je briljante idee uitwerken.

2. Scherp prijskaartje

Een tweede reden om vandaag nog naar de winkel te rennen voor de Samsung Galaxy S8, is het prijskaartje. Toen het vlaggenschip net in de schappen lag, ging hij over de toonbank voor een bedrag van 799 euro. Een forse prijs voor een smartphone, ongeacht hoe krachtig, snel, veilig of prachtig hij ook is. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en nu heeft Samsung de prijs naar beneden bijgesteld. Sommige retailers bieden het vlaggenschip al te koop aan voor 645 euro. Dat scheelt je maar liefst ruim 150 euro. Geld verdienen was nog nooit zo gemakkelijk. Bovendien is het een scherpe prijs als je de Galaxy S8 vergelijkt met concurrenten als de Sony Xperia XZ Premium of de HTC U11.

3. Prachtige foto’s

Ben je iemand die het liefst de hele dag door foto’s schiet? Dan neem je natuurlijk alleen genoegen met een smartphone met de beste camera. Met de Samsung Galaxy S8 kom je zeker aan je trekken. Samsungs paradepaardje schiet onder alle omstandigheden prachtige foto’s, zelfs als er weinig licht is. Of je nu landschappen vastlegt of portretfoto’s maakt, alle plaatjes die je met de Galaxy S8 schiet zijn haarscherp.

Iedereen kan fotograferen met de Galaxy S8. Dankzij de automatische stand zien alle plaatjes er geweldig uit. Samsung heeft uiteraard ook aan de meer gevorderde fotograaf gedacht. Met de Pro-modus heb je volledige controle over zaken als de sluitertijd, belichting en witbalans. Je eigen creativiteit is de grens.

Waarom wij dol zijn op de Samsung Galaxy S8? Nu weet je waarom!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000