Peggy van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor … een gezond (relaxed) leven

Peggy van ID.nl tipt: de 5 leukste cadeaus voor … een gezond (relaxed) leven

Geplaatst: 3 december 2022 - 11:31

Aangepast: 29 december 2022 - 10:44

Peggy Webster

Voor veel mensen is december de drukte maand van het jaar. Een beetje ontspanning is dus niet weg. Neem dus even de tijd voor jezelf en kijk naar deze vijf rustgevende cadeautips, voor jou verzameld door Peggy van ID.nl.

🎄Massagemat

Ontspanning voor je hele lijf zonder de deur uit te hoeven en beschikbaar wanneer jij wilt? Dan is een massagemat of -apparaat de ultieme oplossing. Je rolt deze zo uit, op de grond, in je bed of voor de open haard. Fijn muziekje op de achtergrond en laat die spieren maar ontspannen. Er zijn diverse opties. Wat heeft degene voor wie jij dit cadeau wilt kopen nodig? De old skool spijkermat? Focus op de nek en schouders? Of toch de zachtere mat?
P.S. Wat een massagemat precies doet voor je gezondheid, lees je in dit artikel.

0

Powered by

logo

🎄Warmtekussen of -deken

Op 21 december begint de winter en die voelen we al aankomen. Het is kouder buiten én binnen. We letten allemaal op de kleintjes door de stijgende energieprijzen, maar we willen niet rillend op de bank zitten of thuis werken in de kou. Een warmtekussen of deken kan uitkomst bieden. Vooraf opladen (of de stekker in het stopcontact) en je hebt je eigen mini warmtebron. Een warmtedeken met een zit- en rugverwarming voor op je bureaustoel van bijvoorbeeld Stoov of een Fatboy kussen waar je tegenaan kunt liggen of vast kunt houden op de bank. Dit gun je toch iedereen die je lief is!

🎄Relaxstoel

Voeten omhoog en hoofd achterover. Met een relaxstoel (of relaxfauteuil, zoals we dat chique noemen), creëer je je eigen bioscoop of mindfulness-plek. Een film op, dekentje over de benen, bak popcorn binnen (liggend) handbereik. Of juist in stilte met een goed boek, fijne hoek voor het raam met de winterzon op je lijf. Deze stoelen zijn echt niet meer alleen voor de “oudjes”, maar passen tegenwoordig in ieder interieur. Aanbieders genoeg: kijk bijvoorbeeld bij aanbieders als Ikea of Prominent. Ze zijn in vele soorten, maten en prijsklassen dus voor iedere wat wils. Beetje groot voor in je schoen, maar past prima naast de boom.

Deze relaxfauteuil van Prominent is in allerlei kleuren verkrijgbaar.

Bekijk relaxfauteuils

op Kieskeurig.nl

🎄Voetenbad

Niets zo vervelend als koude of vermoeide voeten na een lange dag werken, een flinke wandeling, te lang staan en leuk doen tijdens een feestje op die hippe maar niet zulke comfortabele schoenen - of gewoon een drukke week. Ontspannen begint bij warme en rustige voeten. Dompel deze onder in een, al dan niet elektrisch, voetenbad. Voeg hier een geur aan toe waar jij blij van wordt en relax. Je hele lijf warmt op, je voeten krijgen rust en je kunt even helemaal niets, dus verplicht zitten en overgeven aan dat warme bad. Er zijn diverse varianten, zelfs met massage-opties!

0

Powered by

logo

🎄Erotisch speeltje

Bij Gezond leven hoort ook je seksuele gezondheid. We vinden dit soms een beetje ongemakkelijk om over te praten, maar het is toch echt zo. Dus doorbreek dat taboe en geef je vriend, vriendin of familielid een spannend speeltje cadeau. Geef hem of haar een momentje voor zichzelf, alleen of met partner én een sekstoy. Want als je naar jouw hoogtepunt toewerkt, komen er meerdere stoffen vrij, waaronder endorfines die de aanmaak van stresshormonen blokkeren. Weg stress en hallo ontspanning. Meer daarover kun je lezen in dit artikel. Een leuk cadeau voor jezelf, een ander of samen.

Weet je niet welke sekstoy bij jou of degene aan wie je er een cadeau wilt geven past? Erotiekmerk EasyToys heeft een handige test online staan.

Is een echte sekstoy nog een stap te ver? Dan heb je vast wel de (kerst)ballen om deze sfeerverhoger cadeau te doen ...

0

Powered by

logo

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000