'Samsung lanceert Galaxy S III deze week in Nederland'

© PXimport

'Samsung lanceert Galaxy S III deze week in Nederland'

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 22 mei 2012 - 06:18

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Elmar Rekers

De Galaxy S III zal in de middag van vrijdag 25 mei geïntroduceerd worden in Nederland. Samsung bevestigt het releasemoment dinsdag middels een persbericht, zo meldt althans website Nu.nl.

Samsung kondigde de Galaxy S III begin deze maand aan. De smartphone draait op een 1,4 GHz Exynos 4-processor met vier kernen. Het 4,8 inch-display is van het type HD Super Amoled en heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels.

Verder zit er op de opvolger van de Galaxy S II een 8 megapixel camera, is er een front-facing camera van 1,9 megapixel aanwezig en ondersteunt het apparaat Bluetooth 4.0 en nfc. Ook introduceert Samsung met de smartphone S Voice, een Siri-achtige spraakgestuurde assistent.

Polycarbonaat

Samsung laat dinsdag tevens weten dat de behuizing van de Galaxy S III deels uit polycarbonaat bestaat. Eerder gingen geruchten over een behuizing van keramiek, maar tijdens de onthulling van de telefoon op 3 mei werd al duidelijk dat er toch gekozen is voor kunststof. Net als bij de One X van HTC en de Lumia 800 van Nokia kiest Samsung dus voor het stevige polycarbonaat.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000