Bepaal zelf je nieuwsbronnen!

Beveiligingssoftware

Geplaatst: 6 september 2011 - 12:16

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie

Pulse is een aantrekkelijke RSS-reader waarin je zelf je nieuwsbronnen bepaalt.

Met deze app kun je je vrije minuten wel heel efficiënt besteden: hij toont je twintig favoriete nieuwsbronnen in één venster, in de vorm van een soort fotomozaïek. Een tik op een foto leidt naar een korte, maar krachtige inleiding, weergegeven als platte tekst. De kracht van de app zit natuurlijk in de mogelijkheid om berichten snel te scannen, maar wil je meer lezen, dan klik je meteen door naar een volledig artikel. Dankzij 'offline sync' is het nieuws ook offline beschikbaar, en interessante berichten kun je direct met vrienden delen via bijvoorbeeld e-mail, Facebook en Twitter. Pulse News Mini is een van de weinige apps die er niet alleen schitterend uitzien, maar die ook snel en intuïtief werken. Zo houdt de app rekening met gebruikers die niet erg thuis zijn in de wereld van de RSS-feeds, want je kunt gewoon zoeken op naam.

Kortom

Wat ons betreft is dit één van de beste en mooiste newsreader-apps van dit moment, ook al moet je genoegen nemen met twintig nieuwsbronnen.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000