Video: Accutest, hoever kom je echt met een e-bike-accu?

Video: Accutest, hoever kom je echt met een e-bike-accu?

Elektrische fiets

Geplaatst: 6 september 2022 - 14:08

Wil je een e-bike kopen, dan is het bereik één van de eerste dingen die je wilt weten. Hoe veel kilometers kun je afleggen met een opgeladen accu van je e-bike? In deze video leggen we met een praktijktest uit hoeveel kilometer je maakt en welke zaken van invloed zijn op je bereik.

Dat je bereik een stuk hoger ligt als je de rijstand van je e-bike op eco hebt staan in plaats van turbo, hoeven we je niet uit te leggen. Maar wist je dat het opladen van je accu ook invloed heeft op je bereik van je elektrische fiets?

In onze accutest op YouTube leggen we je meer uit hoe jij de meeste kilometers uit je e-bike-accu haalt en halen we de praktijk erbij. Hannes de Jong van Heskon geeft accu-tips en we rijden de accu helemaal leeg om jou te laten zien hoe ver je daadwerkelijk kunt komen.

Vind je de video leuk? Geef ons een duimpje omhoog en abonneer je op het YouTube-kanaal van ID.nl.

Deel dit artikel:

Opmerkingen

0
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Log in om een reactie te plaatsen.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000