MyPoi Contacts Benelux

MyPoi World heeft al een aantal (betaalde) navigatiestemmen- en poi-pakketten uitgebracht, met bijvoorbeeld locaties van restaurants en voetbalclubs. Met MyPoi Contacts Benelux kunt u zelf poi's aanmaken en op uw navigatiesysteem installeren.

MyPoi World levert een aantal poi-bestanden mee, bijvoorbeeld locaties van restaurants uit de Lekker-gids en KPN Hotspots. U kunt in het programma ook zelf nieuwe poi-bestanden maken.

Een groot pluspunt van dit programma is dat u meteen een Outlook-bestand kunt importeren, een nadeel is dat u maximaal 800 poi's mag importeren; daarna zult u een upgrade moeten aanschaffen. MyPoi Contacts ondersteunt TomTom, Mio, Garmin en Navman. Voor het uitwisselen van poi-bestanden kunt u gebruikmaken van de oplossing PoiShare.

MyPoi Contacts Benelux is vooral geschikt voor mensen die gemak zoeken: vrijwel alle functies zijn ook met het gratis online verkrijgbare PoiEdit te realiseren, maar dan krijgt u er geen mooi doosje bij en zult u de poi-bestanden via e-mail met uw vrienden moeten uitwisselen.

PluspuntenMinpuntenConclusie

  • outlook bestanden importeren

  • extra poi's van de Lekker-gids en KPN Hotspots

  • maar maximaal 800 poi's

MyPoi Contacts Benelux is vooral een gemakkelijke oplossing. Echter kunt u hetzelfde bereiken met gratis software en meer moeite. Aan u de keus wat u wilt. Wel vinden we de grens van 800 poi's jammer. Ook al is deze uit te breiden.

6,0

ONS OORDEEL

Pluspunten

Minpunten

Conclusie

...
Lees meer
Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000