Camera witte iPhone 4 toch anders dan in zwarte?

Sinds een paar weken is de witte iPhone 4 eindelijk verkrijgbaar. De introductie van het toestel heeft ongeveer een maand of tien op zich laten wachten! Er zouden problemen met de camera van de witte iPhone 4 zijn. Nu het toestel er eindelijk is,... toch maar eens die camera's vergelijken met elkaar.

PCWorld testte beide camera's, en.... er blijken wel degelijk verschillen tussen te zitten. Grote verschillen? Dat hangt er maar net vanaf wat je een groot verschil noemt. Voor de een zal het "schokkender" zijn dan voor de ander.

De verschillen

Het lijkt erop dat de camera in de witte iPhone 4 beter is in het scherpstellen van foto's. Ook scoort hij iets beter in het filmen bij omstandigheden met weinig licht. De camera in de zwarte iPhone 4 is beter geschikt voor het maken van foto's met flits en zou betere natuurgetrouwe foto's maken, aldus PCWorld.

"In our tests, the white iPhone 4 turned in better results for image sharpness and color vibrancy in low-light video, while the black iPhone 4 did a better job in terms of flash exposure and color accuracy. However, we can’t rule out the possibility that the discrepancies we saw were simply due to the fact that no two devices are built exactly the same, regardless of what color case they come in.

Proef op de som. Hoe groot vind jij de onderstaande verschillen? Zou je op basis van de camera eerder kiezen voor het witte, of het zwarte model?

Witte iPhone 4

[youtube]3glqq1oSMbY[/youtube]

Zwarte iPhone 4[youtube]_buz98PGg9A[/youtube]

Witte iPhone 4

© PXimport

Zwarte iPhone 4

© PXimport

Lees de uitgebreide test van PCWorld hier.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000