Apple verkoopt tweedehandsjes op eBay

© PXimport

Apple verkoopt tweedehandsjes op eBay

Smartphone & tablet

Geplaatst: 21 november 2012 - 07:47

Aangepast: 16 november 2022 - 10:10

Redactie

Apple gaat zijn spullen op eBay verkopen. De Apple Store op eBay verkoopt gebruikte goederen. Al eerder verkocht Apple dat soort producten via de eigen website.

De door Apple beheerde winkel op eBay verscheen enkele weken geleden plotseling en zonder aankondiging en blijkt nu een testwinkel, schrijft 9to5Mac.com. De prijzen zijn identiek aan de gebruikte goederen in de 'echte' Apple Store en de kritieken van klanten op eBay zijn positief.

'Refurbished Outlet'

De winkel op eBay heet simpelweg 'Refurbished Outlet' en adverteert met Apple Certified Refurbished Products. Kopers krijgen een jaar garantie, nieuwe batterijen in de iPad, het originele besturingssysteem, handleidingen en kabels en het beeldscherm wordt getest op inbranden. Er worden op dit moment vooral iPads 3's aangeboden.

Niemand bij eBay wil commentaar geven op de store van Apple, schrijft 9to5Mac, dat benieuwd is naar verdere plannen van eBay om dergelijke outlets aan te bieden en ook is de site wel benieuwd naar de plannen van Apple ermee. De fabrikant hult zich, als altijd, in stilzwijgen.

Bron: Webwereld.nl

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000