Apple organiseert evenement op 23 oktober

Apple organiseert evenement op 23 oktober

Smartphone & tablet

Geplaatst: 16 oktober 2012 - 17:16

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Wouter Hoeffnagel

Apple organiseert op 23 oktober een media evenement. Het is nog niet bekend welk product Apple op het evenement gaat introduceren. Het evenement vindt plaats om 19:00 Nederlandse tijd in het California theater in San Jose.

Het evenement is al langer onderwerp van geruchten. De uitnodigingen voor het evenement werden vorige week al verwacht, maar lieten dus tot vandaag op zich wachten. Apple verklapt in de uitnodiging niets over de inhoud van het evenement en schrijft alleen "We've got a little more to show you." Het is dus afwachten welk product Apple op het evenement lanceert.

iPad mini

Het lijkt er echter op dat Apple op 23 oktober de iPad mini, het kleine broertje van de derde generatie iPad, introduceert. De iPad mini krijgt naar verwachting een scherm van 7,25 inch en wordt daarmee aanzienlijk kleiner dan de huidige iPad. Het apparaat moet de concurrentie aangaan met kleinere tablets als de Google Nexus 7 en Amazon Kindle Fire. Het apparaat gaat naar verwachting minder dan 250 dollar kosten.

Daarnaast dook gisteren het gerucht op dat Apple 23 oktober een 13 inch MacBook Pro met retina-scherm introduceert. De komst van een 13 inch variant ligt voor de hand, aangezien Apple in juli een 15 inch Retina MacBook Pro lanceerde. Het apparaat zou worden verkocht in twee configuraties, die verschillen in opslagruimte en processor.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Wat vond je van dit artikel?

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000