5 leuke iPhone-apps voor Sinterklaas

Wilt u ook op uw iPhone of iPod Touch in de sinterklaassfeer komen? Wij stellen u vijf leuke iPhone-applicaties voor waarmee u onder andere rijmjes kunt maken, verlanglijstjes kunt opstellen, lootjes kunt trekken of sinterklaasrecepten kunt downloaden.

1: Rijmpiet

Hebt u geen inspiratie voor pakjesavond? Rijmpiet helpt u een handje. Aan de hand van uw cadeautje genereert ie onmiddellijk een mooi gedicht. U kunt uiteraard nog wat wijzigingen aanbrengen en uw gedicht vervolgens per e-mail versturen. Handig!

Prijs: gratis

© PXimport

In 1, 2, 3 hebt u een gepersonaliseerd gedicht.

2: Sinterklaas

In deze Sinterklaas-app schieten Rijmpiet, Gedichtenpiet, Muziekpiet, Regelpiet en Geschiedenispiet u ter hulp. Gedichten maken, teksten van sinterklaasliedjes opvragen, verlanglijstjes maken, de geschiedenis van de sint opvragen... Het kan allemaal!

Prijs: 0,79 euro

© PXimport

Liedjesteksten bekijken of hebt u meer interesse in de geschiedenis van sinterklaas?

3: Sinterklaas 2010

Dit is wel een erg uitgebreide sinterklaastoepassing. Met Sinterklaas 2010 kunt u lootjes trekken, gedichten genereren, cadeautips per leeftijdscategorie bekijken, weetjes of moppen lezen, de contactgegevens van een hulpsint in uw buurt opvragen, door recepten bladeren, de geschiedenis van de sint nalezen, liedjesteksten opvragen of sinterklaas-tweets lezen. Mooi en compleet!

Prijs: 0,79 euro

© PXimport

In het hoofdmenu kiest u wat u wilt doen. Een hulpsint inhuren bijvoorbeeld?

4: iSoundGrid Sinterklaas for iPhone

Op zoek naar de grappigste geluiden van de Sint en zijn Pieten? Gevonden! In deze iSound Grid-applicatie zitten een heleboel speciale geluiden verzameld. Van de intocht van Amerigo of een waaiende wind tot gebons op een deur of getoeter van de stoomboot!

Prijs: gratis

© PXimport

Eerst een geluidje selecteren en vervolgens kunt u eventueel de instellingen wat bewerken.

5: De Sint

Waar komt de traditie om pakjesavond te vieren vandaan? Of waarom moeten we onze schoen zetten? De Sint geeft u een duidelijk antwoord. Daarnaast kunt u ook nog gedichten genereren en per e-mail versturen of liedjesteksten opvragen.

Prijs: 0,79 euro

© PXimport

Neem de sinterklaasgeschiedenis door of doe wat inspiratie op voor uw gedichten.

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000