Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care

© Rowenta

Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care

Geplaatst: 21 juni 2024 - 08:34

Partnerredactie

De Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care is een veelzijdige steelstofzuiger die indruk maakt met zijn krachtige prestaties en handige functies. Drie testers hebben deze stofzuiger uitgebreid getest en hier lees je hun ervaringen.

Partnerbijdrage – in samenwerking met Rowenta

Als onderdeel van de Kieskeurig.nl Stofzuigerwijzer is deze Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care uitgebreid getest door meerdere testers, die de stofzuiger twee weken in eigen huis hebben uitgeprobeerd. Wil je meer weten over de resultaten van deze stofzuiger en andere deelnemende modellen? Meld je dan hieronder aan en ontvang het testrapport.

Download nu het Stofzuigerwijzer Eindrapport 2024

Door het invullen van jouw naam en e-mailadres meld je je aan voor ontvangst van de Kieskeurig.nl Stofzuigerwijzer-resultaten. Tevens ben je ingeschreven voor de Kieskeurig.nl nieuwsbrief.

Stijlvol en praktisch design

De testers zijn unaniem enthousiast over het ontwerp van de Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care. Kevin noemt de stofzuiger 'een echte upgrade ten opzichte van zijn oude Miele-stofzuiger', terwijl Monique het apparaat beschrijft als 'mooi en zeer compleet'. De flexibele steel en wendbare zuigmond maken het mogelijk om zonder veel moeite onder meubels en in hoeken te stofzuigen. Rachel deelt haar enthousiasme: “De wendbare stang en kop zijn ideaal om zonder te veel bukken onder de tafel of in hoeken te kunnen schoonmaken.”

“De Rowenta ligt comfortabel in de hand en is gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.”

- Kevin

Indrukwekkende zuigkracht

Een van de meest opvallende kenmerken van de Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care is de krachtige zuigprestatie. Met een eenvoudig te bedienen handgreep kan de zuigkracht worden aangepast aan verschillende vloertypen. Rachel is onder de indruk: “De zuigkracht van deze steelstofzuiger is ongelooflijk! Hij past zich aan het vloertype aan, ook op tapijt of deurmatten.” Ook Ingrid is te spreken over de zuigkracht, vooral in combinatie met de speciale borstel: “De zuigkracht is geweldig en in combinatie met de speciale borstel worden zelfs kleine haartjes moeiteloos verwijderd.” Tester Eddy merkt echter op dat zijn huisdieren het geluid van de stofzuiger op de hoogste stand niet kunnen waarderen.

Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care-KOx3pFkPThaCPqiLglkmaA

© Rowenta

Veelzijdige prestaties

De Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care onderscheidt zich door zijn veelzijdigheid. Dat heeft alles te maken met de meegeleverde accessoires. Eddy was verrast door het aantal accessoires: “Met deze hulpstukken kan je elk hoekje van je huis of auto goed schoonmaken.” Monique is vooral enthousiast over de animal-turboborstel: “Deze is echt geweldig. De eerste keer dat ik hem op de bank gebruikte, kwam er een volle bak stof en haren uit!” Bovendien is het verwisselen van de mondstukken eenvoudig dankzij het lock-systeem: je klikt de mondstukken er eenvoudig op en weer af.

Gebruiksvriendelijkheid

Over het algemeen zijn de testers positief over de installatie en het gebruiksgemak van de Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care. Toch zijn er enkele verbeterpunten te noemen. Eddy merkt bijvoorbeeld op dat de aan- en uitknop niet handig is gepositioneerd en dat de stofzuiger bij langdurig gebruik behoorlijk zwaar kan worden vanwege de motor.

Consumenten testen: Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care-PJj2KeGiSdCUrImm1ZuSVg

© Rowenta

Conclusie

Met een gemiddelde score van 8,4 is de Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care een indrukwekkende steelstofzuiger. De testers waarderen vooral de krachtige zuigprestaties, het stijlvolle ontwerp en de veelzijdigheid vanwege de meegeleverde accessoires. Hoewel er enkele aandachtspunten zijn, zoals het gewicht en de plaatsing van de aan-uitknop, zijn de testers over het algemeen zeer tevreden met deze stofzuiger.

Pluspunten
  • Sterke zuigkracht 

  • Handige accessoires

  • Batterijduur

Minpunten
  • Zwaar 

  • Plaatsing aan-uitknop

Meer informatie over dit product?

Bekijk de Rowenta X-Force Flex 12.60 Animal Care op Kieskeurig.nl

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten