Het zal je vast niet ontgaan zijn: PCMweb heeft een nieuw likje verf gekregen! Let wel, we zijn nog druk bezig met bugs te pletten, dus laat het ons weten als je op problemen stuit.

Na ruim 6 jaar vonden we het toch wel eens tijd om PCMweb een opgefrist design te geven. Hopelijk bevalt het nieuwe, rustige kleurenschema jullie net zo goed als dat het ons bevalt. Maar niet alleen het uiterlijk is vernieuwd: zoals je al bovenin de navigatiebalk kunt zien, zullen we ons meer dan voorheen richten op koopadvies. Wil je een nieuwe smartphone, laptop, printer of camera aanschaffen? Dan is PCMweb voortaan je startpagina! Twijfel je tussen Adobe Photoshop, Corel PaintShop Pro of Paint.NET? Dan kijk je eerst op PCMweb.

Ook nieuw is de Vraag & Antwoord-sectie. Heb je vragen, zit je met een probleem of wil je iets weten van je mede-site-bezoekers, stel je vraag dan in deze sectie. Sitebezoekers én de PCM-redactie zullen hun best doen je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Door middel van upvoting en downvoting zullen de beste antwoorden vanzelf boven komen drijven!

De andere rubrieken zullen je bekend zijn: nieuws, reviews, tips & trucs en onze koopwijzers zijn vertrouwd en tegelijkertijd vernieuwd. We hopen dat je zonder problemen je weg vindt op de site, zo niet, laat het ons gerust weten. Loop je tegen bugs aan? Meld het ons dan meteen op redactie@pcmweb.nl

Veel surfplezier!

Deel dit artikel
Reageer op dit artikel
Voeg toe aan favorieten

Wat vond je van dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.

Aanbevolen voor jou

ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000